0162kickboxing gaat weer van start

Foto: archief dongen.nieuws.nl

 

0162kickboxing: vanaf 1 september zijn de trainingen weer op dinsdag in ’s-Gravenmoer en donderdag in Dongen. 0162kickboxing is een activiteit die vanuit het jongerenwerk van ContourdeTwern Dongen wordt georganiseerd. De trainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en worden door een professional gegeven.

Op dinsdag zitten we in gymzaal de Wiel in ’s-Gravenmoer en beginnen we om 18:15 tot 19:15u en is het zowel voor kinderen, jongeren en volwassenen. De jongeren vanaf 13 jaar en de volwassenen hebben dan hun eigen training. De kinderen van 6-12 jaar worden apart genomen voor hun training.

Op donderdag zit 0162kickboxing in de gymzaal van de Sint Janschool in Dongen. Daar beginnen we om 19:00 tot 20:00u met de kinderen van 6- 12 jaar en aansluitend de jongeren en volwassene van 20:00 tot 21:00u

Tijdens de trainingen wordt op een sportieve manier gewerkt aan techniek, conditie, discipline, zelfvertrouwen en respect. De training is een zinvolle vrijetijdsbesteding en is goed voor je conditie en uithoudingsvermogen. Het doel is om onder meer de individuele zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van de doelgroep te vergroten. Deze sport kan door iedereen worden beoefend, onderscheid tussen man, vrouw, jong of oud is niet aan de orde. Kickboksen is populair omdat je gebruikt maakt van al je spiergroepen, en het bevrijdend werkt. De sfeer is dan ook prima te noemen en je voelt je bij ons al heel snel thuis. Gewoon lekker trainen met de groep  is wat onze  activiteit  zo bijzonder maakt.

Of je nu beginner bent, gevorderde, jong of oud, iedereen heeft bij ons respect voor elkaar. Voor bokshandschoenen, scheenbeschermers, materialen, stoot- en trapkussens wordt gezorgd. Kom gerust langs voor een proefles. Deze is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Waar:

Dinsdagavond: Gymzaal de Wiel

Wielstraat 29b in ’s-Gravenmoer

Tijd: 18:15u – 19:15u voor jong en oud vanaf 6 jaar

 

Donderdagavond: Gymzaal Sint Janschool

Kastanjestraat 26 in Dongen

Tijd: 19:00u – 20:00u 6-12 jaar

20:00u – 21:00u vanaf 13 jaar

Inschrijven kan vanaf € 12,50 per maand. Daarvoor kun je één maal per week trainen. Voor 2 keer per week trainen betaal je €20 per maand. Voor de mensen die niet structureel kunnen komen bestaat er een strippenkaart van 10 lessen voor €40,-

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen