Aanstaande zondag: 40e Rommelmarkt Dongen-Vaart

Foto: archief dongen.nieuws.nl

 

Augustus loopt weer ten einde, dus is het weer tijd voor de jaarlijkse rommelmarkt in Dongen-Vaart; georganiseerd door Pr. Carnavalsvereniging de Raore Schutters. Een traditie die inmiddels al tientallen jaren wordt voortgezet op de laatste zondag van augustus, zo ook dit jaar. Inmiddels zijn we alweer toe aan de 40e editie, waarmee we tot de oudste rommelmarkten van de regio behoren.

Dit jaar zal de markt plaatsvinden op zondag 30 augustus. Plaats van handeling is wederom het terrein achter café-zaal ’t Karrewiel aan de Vaartweg in Dongen-Vaart. Klokslag 11:00 uur zal de markt haar deuren openen en dit zal duren tot ongeveer 16:00 uur. De entree zal slechts € 1,50 per persoon bedragen (kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang).

De rommelmarkt in Dongen-Vaart staat vooral bekend om de gezellige sfeer en het goede weer. Naast de ruim vijfentwintig kramen zal er een gezellig terras worden ingericht, zodat er onder het genot van een natje en droogje, genoten kan worden van de gebeurtenissen op de markt. Tevens zal er dit jaar weer het bekende enveloppenspel zijn, waar weer mooie (hoofd)prijzen zijn te winnen en is er aan de kinderen gedacht!

De leden van de organiserende vereniging zijn er ook dit jaar weer in geslaagd om een schitterend assortiment aan verkoopbare spullen te verzamelen. Hierbij valt te denken aan lampen, boeken, elpees, huishoudelijke artikelen, schilderijen, speelgoed, elektra etc. Dus bent u al jaren op zoek naar dat ene ding? Misschien is het zondag a.s. te vinden in Dongen-Vaart.

Haast traditioneel laat het weer zich tijdens de Vaartse rommelmarkt van zijn goede kant zien en volgens de laatste voorspellingen zijn de weergoden ons ook dit jaar weer goed gezind. We hopen daarom ook op vele bezoekers aan deze jubileumeditie van de rommelmarkt. De Raore Schutters hopen u allen dan ook op zondag 30 augustus a.s. te mogen verwelkomen aan de Vaartweg in Dongen-Vaart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen