“Vijf jaar De Drie Vissen, dat vieren we samen…”

Foto:

Deze maand is het precies vijf jaar geleden dat de Dongense horeca-ondernemer Marc Janssen neerstreek aan de Eindsestraat in Dongen, waar hij een Brasserie opende onder de naam De Drie Vissen, Nu, vijf jaar later, is deze brasserie een begrip in Dongen en de wijde omgeving. Niet alleen vanwege de heerlijke maaltijden die er bereid worden, maar ook om de vele extra mogelijkheden die geboden worden. Het restaurant is een multifunctionele locatie geworden waar men ook terecht kan voor workshops, (familie) feesten, recepties, barbecues, bedrijfs-presentaties, uitvaarten en meer. Het eerste lustrum wordt de komende vijf weken uitgebreid gevierd en natuurlijk is er een aantrekkelijke en smakelijke actie aan gekoppeld: een vijfgangenmenu voor vijf euro per gang.

Sfeer én kwaliteit
“Eigenlijk ben ik al 25 jaar bezig als ondernemer in de horeca” vertelt Marc Janssen. “In maart 1990 werd ik namelijk de trotse eigenaar van een pizzawagen en daar is het allemaal mee begonnen. Via enkele omzwervingen ben ik vijf jaar geleden hier beland en samen met het team is er keihard aan gewerkt om er een succes van te maken. Tot  nu toe werpt dat gelukkig zijn vruchten af” Gevraagd naar het geheim achter het succes is Marc duidelijk: “er is niet echt sprake van een geheim. Je moet er gewoon voor zorgen dat je de klant centraal stelt en verwent voor een faire prijs. Brasserie De Drie Vissen heeft de sfeer van een gemoedelijk eetcafé en de uitstraling, waardigheid en kwaliteit van een restaurant. Wij bieden een complete beleving, waarbij iedere gast met een glimlach op het gezicht huiswaarts gaat”

dv2

Met 60 zitplaatsen is het restaurant ruim opgezet. “Dat vind ik belangrijk. De klant wil natuurlijk wel graag wat privacy en moet zich hier op zijn of haar gemak voelen. Nu het weer wat beter weer wordt hebben we straks ook nog 60 zitplaatsen op ons gezellige terras aan de achterzijde. Ruimte genoeg dus om lekker ontspannen te genieten van een heerlijk diner.”

Jubileumactie
Om het vijfjarig jubileum een spectaculair begin te geven bedacht Marc dat het wel leuk zou zijn om de nieuwsbriefontvangers een gratis diner aan te bieden in de eerste vijf dagen van maart. Dat heeft ie geweten. “Het was overweldigend, ik kreeg zoveel inschrijvingen dat ik uiteindelijk heb moeten loten. Dat de actie gewaardeerd werd bleek ook wel uit de leuke attenties die door de klanten werden meegebracht ter gelegenheid van het eerste lustrum. Hartstikke leuk.” aldus Marc. “Voor de mensen die uitgeloot waren en alle overige Dongenaren hebben we nu die bijzondere actie met het vijfgangenmenu voor vijf euro per gang.”

drievissen

Natuurlijk kan dat!
Marc ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. “Als iemand hier informeert naar de mogelijkheden dan heb ik altijd een standaard antwoord: Natuurlijk kan dat! Ik merk dat daardoor ook alle andere activiteiten die hier plaatsvinden steeds bekender worden. Ik krijg vele aanvragen voor kleine en grote bijeenkomsten zoals jubilea, presentaties maar bv ook uitvaarten. De intieme en persoonlijke sfeer bij De Drie Vissen geeft de mensen een vertrouwd gevoel en dat is ook wat we willen uitstralen. Maar ook op locatie kunnen we catering verzorgen. We zijn prima in staat om bij de klant thuis alle soorten festiviteiten te voorzien van een ‘Drie Vissen accent’: hoge kwaliteit  voor een eerlijke prijs.”

Marc is klaar voor de jubileummaand. “Ik hoop dat veel Dongenaren en mensen uit de regio ons jubileum met ons komen vieren, want vijf jaar De Drie Vissen, dat vieren we samen. Deze week valt er huis-aan-huis een flyer in de bus waar een bon bij zit waarmee onze jubileumactie* te reserveren is.”

*De actie is alleen per tafel te reserveren en loopt van 11 maart tot en met 26 april.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen