Oproep voor alle Dongense Sara’s

Foto:

OP 21 april a.s. organiseert de Stichting Sara Made voor het 28e jaar Saradag, een gezellige dag voor alle dames die op die datum 50 jaar zijn of worden in 2015. U kunt zich weer opgeven voor deze gezellige dag als U geboren bent tussen 1 april 1964 en 31 december 1965.

De dag begint rond 10 uur met een kopje koffie en daarna gaat het  richting Drimmelen om aan boord te gaan van de Zilvermeeuw voor een prachtige tocht door de Biesbosch. De lunch wordt aan boord gebruikt. Als onderbreking is er een mogelijkheid om een wandeltocht te maken onder de leiding van gidsen van Staatsbosbeheer. Rond 17.00 uur is het gezelschap weer in Drimmelen en brengen de bussen de deelnemers weer naar Made waar een heerlijk diner wacht.

Na het diner is er een gezellige avond met muziek en kunnen de voetjes van de vloer. De kosten voor deze dag zijn € 60.00 (excl. consumpties). Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina daar vindt U informatie en veel foto’s. Wilt U zich opgeven dan kunt U een mail sturen naar [email protected] t.n.v. Ellie of U kunt bellen naar Ellie van der Velden 0162685442 waarna u de benodigde formulieren krijgt toegestuurd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen