Nieuw in Dongen: SPAR Maaltijdservice

Foto:

SPAR Claassen aan het Europalein introduceert een nieuwe maaltijdservice onder de naam ‘Eet Smakelijk’. Een breed assortiment aan verse, kant en klare maaltijden vanaf 4,99 euro. Lekker en gezond!

René Claassen, samen met zijn vrouw Jaceline eigenaar van de SPAR supermarkt aan het Europaplein, legt uit: “met deze nieuwe maaltijdservice bieden wij een breed en gevarieerd assortiment aan van verse kant-en-klaar maaltijden met maar liefst 75 reguliere maaltijden, maar ook zoutarme en gemalen maaltijden, gluten & lactosevrije maaltijden, verschillende wisselmenu’s, salades, soepen en nagerechten. De maaltijdservice is beschikbaar voor iedereen, dus zowel voor de ouderen als voor de mensen die door hun drukke werkzaamheden geen tijd hebben om uitgebreid te koken als ze ’s avonds thuiskomen. Met deze maaltijden weet je zeker dat je gezond en lekker eet en het staat razendsnel op tafel”

“En alle maaltijden zijn op ambachtelijke wijze en volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum door professionele en ervaren koks bereid” vult Jaceline aan. “Lekker en gezond dus! De maaltijden zijn kant en klaar en hoeven alleen maar opgewarmd te worden in de magnetron. Snel op tafel en heerlijk van smaak!”

Eet smakelijk! heeft een breed assortiment gevarieerde en verantwoorde kant-en-klaar maaltijden. Een compleet menu voor elke dieetwens. U heeft de keuze uit:

Reguliere maaltijden
Zoutarme maaltijden
Gemalen maaltijden
Gluten en lactosevrije maaltijden
Vegetarische maaltijden

“Een bijzonder voordeel is ook dat de verse maaltijden ongeveer 2 weken in de koelkast bewaard kunnen worden. De soepen, salades en nagerechten zijn ongeveer 12 dagen gekoeld te bewaren. Met behoud van alle voedingswaarden! Je kunt dus gerust voor een wat langere periode bestellen” aldus René. Bestellen kan in de winkel aan het Europaplein en bestellingen boven de 20 euro worden zelfs gratis thuisbezorgd. “Dat geldt trouwens ook voor de dagelijkse boodschappen” zegt Jaceline “je kunt een en ander dus altijd combineren met elkaar. De maaltijden worden hier geleverd op maandag , woensdag en vrijdag dus je hebt je bestelling altijd snel binnen.”

In de winkel aan het Europaplein zjn brochures te verkrijgen met daarop alle beschikbare maaltijden maar de brochure is ook online te bekijken (KLIK HIER).

SPAR Claassen
Europaplein 45
5101 VW DONGEN
Tel. 0162-312 897

—————————————————————————————————————————–

advertentiemaaltijdservice

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen