Politie op zoek naar dader beroving bejaarde vrouw

Foto: Bureau Brabant

Tijdens de uitzending van Bureau Brabant van maandag werd aandacht gevraagd voor de diefstal van een portemonnee van een 76-jarige vrouw uit Dongen. De dader heeft met haar gestolen pinpas een fors bedrag opgenomen. De dader is gefilmd tijdens de geldopname en de politie is op zoek naar iemand die deze dader herkent.

Een 76-jarige vrouw gaat boodschappen doen bij de emte in Dongen. Wanneer ze daar af wil rekenen ontdekt ze tot haar grote schrik dat haar portemonnee is verdwenen. Wat ze op dat moment nog niet wist is dat deze is gestolen. Uit camerabeelden van de emté blijkt dat de diefstal niet in deze winkel heeft plaatsgevonden. Vermoedelijk is het slachtoffer dus al elders van haar portemonnee beroofd. De dader heeft met haar gestolen pinpas een fors bedrag opgenomen bij een bank aan de Hoge Ham. Gelukkig is hij daarbij gefilmd en de politie roept dan ook de hulp in van het publiek om te kijken of iemand deze dader herkent.

Reageren kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad anoniem op 0800-7000 onder vermelding van zaaknummer: 2014280868

beroving2

 

beroving3

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen