Demo wereldkampioen bij start nieuw seizoen Judo, karate-do en nunchaku-do in Dongen.

Foto:

Zondag 25 augustus is het weer open dag bij Van Gils Sport & Fitness en dit betekent tevens de start van een nieuw budoseizoen. Tijdens deze open dag zal Natalia Luchowska haar freestyle demo laten zien waarmee ze onlangs wereldkampioen nunchaku-do is geworden.

Judo
Judo is een van oorsprong Japanse zelfverdedigingskunst die rond 1882 is ontworpen door Jigoro Kano. Het woord betekent ‘zachte weg‘.. Men leert o.a. beenworpen, schouder-worpen, heupworpen, armworpen, houdgrepen, armklemmen, verwurgingen en nog veel meer. Judo is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Demo’s tijdens de open dag om 10:00 & 13:40.
Karate-do
Karate-do is een semicontact (slechts beperkt fysiek contact is toegestaan) vecht-/verdedigingssport, welke zijn oorsprong kent in Japan. Karate-do betekent “de weg van de lege hand”. Karate-do beslaat de “pure” technieken die de beoefenaar kan uitvoeren zonder wapens. Stoot, slag en traptechnieken komen in verschillende disciplines aan bod. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Demo’s tijdens de open dag om 11:20 & 13:40.
Nunchaku-do
Nunchaku-do is een vechtsport met de nunchaku. Deze bestaat uit twee stokjes die met een touw of ketting verbonden zijn. In België en Nederland wordt een geel met zwarte safety-nunchaku gebruikt die om veiligheidsredenen van foam gemaakt is. Van Gils Sport kent inmiddels meer dan 10 zwarte banders, verschillende EK winnaar, Nederlands kampioenen en inmiddels ook een wereldkampioen. De demo van wereldkampioen Natalia is om 11:40. . Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Kom gerust een kijkje nemen tijdens onze open dag of bekijk onze website www.vangilssport.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen