Reuma beweegt met ex-schaatskampioene Annamarie Thomas 

De Reuma Patiënten Vereniging Tilburg en omgeving (RPV) richt zich in toenemende mate op beweging. Bewegen is belangrijk, zeker voor mensen met reuma. Het houdt botten en spieren sterk en gewrichten soepel. De stap om met reuma te gaan sporten is voor veel mensen groot. Vragen als ‘Waar liggen mijn grenzen?’ en ‘Hoe moet ik beginnen of welke sport past bij mij?’ komen dan om de hoek kijken. 

Beweegevenement 
Op zaterdag 14 september 2013 organiseert de RPV in samenwerking met de gemeente Tilburg, het Reumanetwerk Midden-Brabant en het Revalidatiecentrum Leijpark, een beweegevenement voor mensen met reuma. Speciale gast is 
ex-schaatskampioene Annamarie Thomas. Als ambassadeur van de Stichting Bechterew weet zij als geen ander hoe belangrijk het is voor mensen met reuma om te bewegen. Na een gezamenlijke warming-up met Annamarie, kunnen bezoekers deelnemen aan diverse workshops, zoals: duiken, sportief wandelen, qigong, yoga en fitness. Verder worden er twee interessante lezingen georganiseerd. 
Waar: Revalidatiecentrum Leijpark, Professor Stoltehof 3 te Tilburg (naast Sint Elisabethziekenhuis)
Wanneer: Zaterdag 14 september 2013 
Tijdstip: 12.30 uur – 17.00 uur  
Kijk voor het volledige programma op: www.reumatilburg.nl of op www.sportintilburg.nl/aangepastsporten
Nieuwsgierig? 
Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om uw mobiliteit te vergroten? Kom dan op 14 september naar het beweegevenement. De deelname is gratis. Wel moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan tot uiterlijk 30 augustus met het inschrijfformulier, dat u vindt op www.reumatilburg.nl of www.sportintilburg.nl/aangepastsporten. Heeft u geen internet, neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met Mieke Couwenberg via 013-5325868. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen