KARWEI Dongen is nu nog mooier en viert feest

Foto:

De KARWEI bouwmarkt aan de Hak 15 heeft de afgelopen weken een nieuwe frisse look gekregen. De wanden zijn vernieuwd en de bouwmarkt is sfeervol gedecoreerd. Vanaf woensdag 11 maart tot en met zaterdag 14 maart is het daarom feest bij KARWEI Dongen. Er is van alles te doen voor groot en klein en natuurlijk zijn er vele aantrekkelijke acties.

Het feest begint op woensdag 11 maart. Er staat voor de kinderen een luchtkussen waarop ze zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast kunnen ze mooi geschminkt worden en ook nog eens genieten van gratis poffertjes, hamburgers of popcorn. Voor de klanten is deze dagen de heerlijke verse koffie gratis. Een stylist geeft gratis advies over inrichting van uw huis en bij de kassa kunt u aan het rad van fortuin draaien om extra korting te verdienen. Kom dus allemaal kijken! Deze week valt bij alle Dongenaren een opvallende KARWEI korting kraskaart in de brievenbus. Kras de korting en profiteer van deze buitenkans.

In KARWEI Dongen vind je alles voor de ervaren doe-het-zelver én voor de inrichter. Naast een compleet assortiment doe-het-zelf producten vind je er ook alles om je huis leuk in te richten zoals woonaccessoires, raamdecoratie, behang, verlichting, vloeren en mengverven van KARWEI, Flexa, SPS en Histor. Ook voor de beste service kan je bij KARWEI Dongen terecht. De medewerkers helpen je met deskundig klusadvies en weten alles van styling. Kortom: je bent voor het verbouwen, opknappen, verfraaien en inrichten van je woning aan het juiste adres bij KARWEI Dongen.

advertentiekarwei

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen