Afvalrace Blog Marion: Nog maar 8 weken te gaan

Foto:

Langzaamaan komt het einde in zicht voor de deelnemers aan de afvalrace. Hoe Marion dat ervaart lees je deze week in haar blog.

Nog maar 8 weken te gaan
Pfff, het vliegt voorbij. Het is begin februari en ik heb nog maar een week of 8 te gaan……..Ik kan je vertellen, er is echt een leven vóór-, tijdens- en ná de Afvalrace. Een traject van een half jaar waarin ik begeleid word op sport-, voeding-, maar vooral op mindset- gebied.  Een combinatie die er voor mij voor heeft gezorgd dat ik gezonder leef en af ben gevallen.

Mindset
De veranderingen tussen mijn oren gaat ervoor zorgen dat ik ook na 31 maart de ingeslagen weg ga vervolgen.
Een uitdaging die ik toch wel enigszins met angst en beven tegemoet zie.

Resultaat Fase 1 & 2
Inmiddels ben ik 18 kilo kwijt, ik fiets (inmiddels op standje 2 ipv standje 4) en ben gezond bezig met sporten en eten. Het heeft ook geresulteerd in een hoop support en liefde van mensen om mij heen. Soms ook uit zeer onverwachte hoek. Wel grappig dat er nu ook een aantal mensen om mij heen zijn aangehaakt en er ook uit hebben gepikt wat voor hen van belang is. Prima, ik gun het iedereen om zo lekker in je (overtollig, haha) vel te zitten als ik momenteel zit.

Einde in zicht
Ik weet even niet meer wat te schrijven. Het wordt confronterend om het einde te zien naderen (klinkt dramatisch, voelt ook zo, haha). Ik ben blij, soms bang en ga strijdvaardig beginnen aan de 3e fase.

Wat mijn doelen zijn lees je volgende week!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen