Blog Melanie: einde fase 2

Foto:

In haar blog van deze week kijkt Melanie terug op fase 2 van de afvalrace en vooruit naar de laatste fase en het eindgala op 31 maart.

Hallo lieve volgers,

Fase 2 alweer afgesloten. De tijd gaat hard, nog maar een paar weekjes tot het eindgala op vrijdag 31 maart. Super spannend vind ik het. Nog een paar weekjes knallen! Gelukkig krijg ik alle steun van mijn coach Mark en alle andere deelnemers.

Afgelopen zondag hebben we onze bijeenkomst gehad op de sportschool. Net als altijd is deze bijeenkomst super interessant en er worden onderwerpen goed uitgelegd door Mark en Timo. Dit keer, moesten we net als de eerste keer, 1 voor 1 naar voren komen, om te vertellen wat je van de Afvalrace vindt en of je je doelen nog steeds belangrijk vindt en of je misschien andere doelen bent tegengekomen onderweg.

Natuurlijk wilde ik niet als eerste naar voren. ‘klassikaal’ praten ben ik toch niet zo’n held in. Ik koos voor de veilige plaats ergens in het midden nadat ik naar de rest geluisterd had. Wat een onzin achteraf. We zijn echt zo’n leuk team samen, iedereen heeft respect voor elkaar. Ik ben zo blij met deze groep.
Dit is wat ik kort samengevat verteld heb; ik vind de Afvalrace bij Van Gils Sport echt super tof. Het trainen vind ik geweldig. Ik merk zeker verschil met het begin! Maar dat eten!!! Pffff… ik heb er soms echt moeite mee. Als ik ‘s avonds alleen op de bank zit, blijft er maar iets zeggen dat ik chocolade moet nemen. Dat stemmetje wint meestal nog ook grrrr.

Afgelopen ermee! Die laatste weken mag ik het niet vergooien! Mark heeft voor mij een schema gemaakt waarin ik 6x op een dag, kleine beetjes ga eten. Handvatten die ik in deze fase weer echt nodig heb om de puntjes op de i te zetten. Onze groep van de Afvalrace vind het zo leuk met elkaar dat we samen een dagje Efteling gepland hebben! Super tof toch! Ik heb er zin in, foto’s volgen natuurlijk na deze dag!

Ik ben op dit moment veel bezig met een tante van mij, die heel ziek in het ziekenhuis ligt. Een tante die voor mij heel veel betekent ondanks haar respectabele leeftijd van 85 jaar…. Ik probeer zoveel mogelijk bij haar te zijn en te doen wat mij goed lijkt. Na 2 dagen niet te hebben gegeten of gedronken, kreeg ik het gelukkig voor elkaar om een half bakje vla aan haar te geven.

In mijn volgende blog hoop ik op goed nieuws wat mijn tante betreft.

Voor deze week ga ik ermee stoppen, tot next week!

Veel liefs,
Melanie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen