Seminar nieuwe arbeidswetgeving door Janssen Accountants

Foto:

De Wet Werk en Zekerheid is in werking getreden, hierdoor gaan de regels rondom flexcontracten en ontslag per 1 juli 2015 en 1 januari 2016 ingrijpend wijzigen. Anticipeer nu al op deze nieuwe regelgeving en schrijf u in voor een middagseminar.

Presentatie arbeidswetgeving 23 april 2015

Het arbeidsrecht is volop in beweging. U heeft vast wel vernomen van de veranderingen in het ontslagrecht en de – verplichte – transitievergoeding bij ontslag, de nieuwe flexwerk-regels en de veranderingen in de WW.

Janssen Accountants nodigt u, mede namens Van Luxemborg en De Kok B.V. van harte uit voor een relatiebijeenkomst over de veranderende arbeidsrechtelijke regels en de implementatie daarvan binnen uw onderneming. Deze bijeenkomst vindt plaats op 23 april om 15:30 uur in De Philharmonie in Tilburg. Ontvangst vanaf 15:00 uur. Parkeren kunt u bij De Philharmonie, Oude Goirleseweg 167, Tilburg. De middag zal worden verzorgd in samenwerking met Kamerbeek Advocaten.

Introducees zijn van harte welkom. Wij verheugen ons op uw komst en hopen u op deze manier snel en goed te kunnen bijpraten. Na afloop bieden wij u uiteraard nog een hapje en een drankje aan. Klik hier om u aan te melden voor onze presentatie.

Graag tot 23 april!

Met vriendelijke groet,
Janssen Accountants B.V. en Van Luxemborg en De Kok B.V. in samenwerking met Kamerbeek Advocaten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen