Sinterklaas voor de kleintjes en Kerst met een borrel

Sinterklaas en de Kerst worden goed gevierd bij de Cambuurtjes. Het was een goede verdeling: Sinterklaas voor de kleintjes en Kerst met een borrel.

Ca. 15 kinderen uit de buurt hebben op 26 november jl. van het Sinterklaas genoten. Eerst zelf pietenmutsen en –kragen maken met natuurlijk ranja en veel pepernoten. Toen was er een brief van de Sint, waarin stond, Ga op zoek naar je schoen en kijk in bomen, bosjes en op de grond. Er waren 21 choco letters gevonden, verpakt in karton blauw van kleur, De boodschap was, ga op zoek naar “De chocolade bruine deur”. Daar achter vonden we de cadeaus in de zakken,  Nee….eerst zingen kinderen dan pas uitpakken!

Afgelopen zaterdag stond de jaarlijkse Kerstborrel op het programma. De ingrediënten waren weer goed: goede opkomst, warme chocomel en glühwein. De saamhorigheid kwam bij de voorbereiding al snel naar voren. Door de harde wind, was een tent een lastige optie. Gelukkig konden we gebruik maken van een behoorlijke carpoort. Dus snel de vuurkorven en kerstmuziek aan & de drank en apfelstrudel verwarmen. Wij vonden het weer twee geslaagde activiteiten. Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en een gelukkig Nieuwjaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen