Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje won team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken BV met 34-31 van team de Eekhoorn uit Oosterhout.

De enige verliespartij kwam op naam van Jan Smeekens. Jan kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 43 beurten. Bert v.d. Hooff hield de verdediging prima gesloten en loodste zo zijn partij bekwaam naar de winst. Ook voor Piet Kamp was er een degelijke winstpartij. Piet gaf zijn opponent geen schijn van kans. Kopman Mark Pijnenburg had een flitsende start. Hij sloeg daarmee een groot gat. Daarna stokte de productie enigszins. In de slotfase herpakte Mark zich en won bekwaam. Inmiddels heeft team Kamp de laatste plaats verlaten. De weg naar boven is ingezet.

Opnieuw winst Corné v.d. Nieuwenhuizen
In Oosterhout won team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 31=34 van team ’t Hartje. Het was een belangrijke wedstrijd, want het was de confrontatie met de naaste concurrent voor de toppositie. Kopman Willy v.d. Wiel kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier. Ook voor Ad Faro was er gering verlies. Aan de meet kwam Ad slechts twee luttele caramboles te kort. Ton Kemmeren speelde een degelijke partij en pakte bekwaam de winst. Hij kwam uit op het gemiddelde van 0.460. Ook Embert Broekhoven wist zijn partij in winst om te zetten. Hij had slechts 34 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij zette het formidabele gemiddelde van 0.0.558 neer. Hij zette daarmee het hoogste gemiddelde van de avond neer. Door dit resultaat blijft team Corné v.d. Nieuwenhuizen aan de leiding.

Thuiswedstrijd team C. v.d. Nieuwenhuizen
Op vrijdagavond 22 oktober speelt team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken een thuis wedstrijd. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart opnemen tegen team DKM uit Oosterhout. Het teaqm bestaat uit Willy v.d. Wiel, Ad Faro, Ton Kemmeren, Embert Broekhoven, Leo Loonen en Toon Verbunt. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team Van den Nieuwenhuizen heeft de winst nodig om zich te handhaven aan de kop van het klassement.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

B1: Verlies ’t Vaartje
In de districtscompetitie in de spelsoort driebanden-klein verloor team ’t Vaartje in Made met 27-22 van team ’t Steegje. Kopman Willy v.d. Wiel pakte bekwaam een winstpartij. Embert Broekhoven kreeg maar 32 beurten en verloor kansloos. Ook voor Toon Verbunt was er verlies. Toon maakte nog weel een geweldige serie van zes caramboles. Team ’t Vaartje handhaaft zich nog wel in de middenmoot.

B2: Gevoelig verlies Royal Hedge
In sportcafé ’t Vaartje verloor team kwekerij Royal Hedge kansloos van team Werkendam. Anton Smulders kwam nog het dichtst bij de finish. Toch kwam hij nog twee caramboles te kort. Zowel Piet Kamp als Bert van den Hooff kregen weinig kans. De opponent van Bert had slechts 42 beurten en Bert maar 44. Beide biljartspelers moesten diep buigen voor hun respectievelijke tegenstrevers. Op dit moement staat team Royal Hedge op een mooie zesde plaats.

Thuis wedstrijd Royal Hedge
Op dinsdagavond 26 oktober speelt team Royal Hedge in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart een thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team De Oude Ploeg uit Herpt. Team Royal Hedge bestaat uit Mark Pijnenburg, Anton Smulders, Theo Laros, Frans Kemmeren, Piet Kamp en Bert v.d. Hooff. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

 

.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen