Single winst voor Kim Huybregts bij darttoernooi in De Valk

Foto: CC0 Creative Commons

Op zondag 5 juli werd het 23e toernooi (cyclus van 24 toernooien) voor de 35e ranking verspeeld. Er werd een single en een koppeltoernooi verspeeld. Een prima opkomst van 42 single en 44 koppelspelers. Het single en het koppel toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Jeffrey van Egdom en Nick Cambré werden Carlo van Cleef en Tinus van Tiel finalisten. Brian Raman en Willy van de Wiel wonnen in de andere halve finale van Steven Raman en Wesley Schols. In de finale ging de winst met 5-1 naar Brian en Willy, proficiat.

v.l.n.r. Carlo, Tinus, Brian met Alyssa en Willy

De verliezersronde werd met 4-3 gewonnen door Bjorn Callaert en Rudi Callaert tegen Peter Bockstaele en Davy Quyo.

v.l.n.r. Rudi, Peter, Bjorn en Davy

De hoogste uitworp ging naar Rudi Callaert met 135. Jeffrey van Egdom had een 120 finish en Kenny Koelewijn 100. Hierna gingen de singles van start. Brian Raman ging naar 2e finale door winst op Kimberly Maselis, Sam Coenders, Claudia van Driel, Toon Greebe en Willy van de Wiel. Kim Huybrechts werd finalist door te winnen van Miguel Olliver, Geert Coenders, Wesley Schols, Jeffrey van Egdom en Bjorn Bockstaele. In de finale ging de winst met 6-4 naar Kim die daarmee het singletoernooi won, en Brian afhield van de dubbel. proficiat.

v.l.n.r. Willy, Brian Kim, winnaar Kim en Bjorn

Bjorn Callaert won met 4-3 van Mark Bakx in de finale van de verliezersronde.

Bjorn en Mark

De hoogste uitworp was voor Jeffrey van Egdom met 146. Kim Huybrechts had een 123 finish en Brian Raman 120 en 119. Berry van Peer en Willy van de Wiel hadden een 110 uitworp. In totaal werd er 66 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. (maximaal 2 p.p.) 12x 180 voor Brian Raman. 9x 180 voor Willy van de Wiel. 6x 180 voor Kim Huybrechts. 5x 180 voor Jeffrey van Egdom. 4x 180 voor Jeremy Brandenburg 3x 180 voor Wesley Schols en Bjorn Bockstaele. 2x 180 voor Steven Raman, Rudi Callaert, Peter Bockstaele, Sam Coenders, Pim van Bijnen, Toon Greebe, Berry van Peer, William Leijten en Carlo van Cleef. 1x 180 voor Mark Bakx, Miquel Olliver, Djowy Verhagen, Cedrick Ponnet, Bjorn Callaert en Davy Quyo.

De uitslag

WINNAARS SINGLE 

1. Kim Huybrechts

2. Brian Raman

3. Willy van de Wiel

Bjorn Bockstaele

5. Toon Greebe

William Leijten

Jeremy Brandenburg

Jeffrey van Egdom

 

WINNAARS KOPPELS 

1. Willy van de Wiel – Brian Raman

2. Carlo van Cleef – Tinus van Tiel

3. Nick Cambré – Jeffrey van Egdom

Steven Raman – Wesley Schols

5. Marly van den Heuvel – Toon van Peer

Berry van Peer – Carlo van Peer

Pim van Bijnen – Toon Greebe

Kim Huybrechts – Kevin van Wauwe

 

VERLIEZERS SINGLE 

1. Bjorn Callaert

2. Mark Bakx

3. Rudi Callaert

Tinus van Tiel

 

VERLIEZERS KOPPELS 

1. Bjorn Callaert – Rudi Callaert

2. Peter Bockstaele – Davy Quyo

3. Marjolein Noijens – Claudia van Driel

Djowy Verhagen – William Leijten

Het volgende en laatste toernooi voor deze ranking is op zondag 12 juli (geen maximaal aantal deelnemers meer) Kijk ook op www.falkie.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen