ONI leest Tilburgse studenten de les met 11-2 winst

Foto:

Normaliter zijn de Tilburgse studenten aardig onderlegd en hebben ze geen lesmateriaal meer nodig, maar wat was dit anders deze middag op het ‘s Gravenmoerse echte gras, ONI leerde de mannen van Tsvv Merlijn de kneepjes van het voetbal vak op een sportieve maar hardhandige manier.

ONI slaagde met vlag en wimpel, de mannen van merlijn mogen nog eenkeer op herexamen volgend jaar. Op de 11 – 2 viel helemaal niks af te dingen, oni was de meester in de klas, en liet zien de nodige lesstof aardig te hebben opgeslagen wat er deze middag uitkwam. Onder leiding van leraar en man off tee match Jessy Gire speelde Oni een puike eerste helft. en was de strijd na 16 minuten al gestreden bij de stand 3-0

5 minuten later stond een alles zeggende 5 – 0 op het bord en was het dweilen met de kraan open voor de mannen van de universiteit. Gelukkig voor hen stokte de doelpunten machine even voor een periode van 24 minuten en werd de rust bereikt met een 6 – 0 score. Direct na rust ging het doelpunten festijn vrolijk verder en stond het in minuut 56 ineens 8 – 2 en vroeg men zich langs de lijn af waar dit spektakelstuk zou eindigen, nou het eindigde uiteindelijk met een 11 – 2 monster uitslag voor 14 hongerige leeuwen die ook studenten haver lusten.

De 11 goals voor Oni kwamen van de voet van;

4x Sander de bont
3x in 10 minuten Jessy Gire, een onvervalste hatrick dus.!
2x Jaap vd Waarden
1x Floris Wouters en 1x alles kunner en super invaller Lars vd Kletersteeg

Een veel gehoorde opmerking nadien was dat merlijn wel een aantal vaste krachten miste en dus danig verzwakt was, en het een makkie was oni. De trainer van merlijn plaatste de uitslag wel in juiste daglicht, door te zeggen ; al staan wij hier compleet dan nog gaan we de bietenbrug op, want oni heeft gewoon een prima team.
kijk dat is nou eerlijke praat!

Met deze overwinning begint er iets te fonkelen in de verte, een schaaltje welke behoort bij het binnen halen van de eerste periode.! Dit kan men a.s. zaterdag gaan bewerkstelligen als men in Haaften de inhaal wedstrijd winnend kan afsluiten. Ooo hoor je dan in een bomvolle en deinende kantine met supporters…., een makkie, Haaften staat onder aan en boem dat is nu juist net niet wat de 14 leeuwen moeten gaan denken.!! nee ONI moet er volle bak opklappen, oni moet weer , als het kan aan het doelsaldo werken, want dit is niet alleen voor de korte termijn belangrijk, maar ook voor het verdelen van de eventuele prijzen aan het eind van de rit.

Ten tijde van dit schrijven kan oni op volle oorlogssterkte aantreden en mist men helaas alleen Niels Fioole door een schorsing, deze wedstrijd is overigens de laatste van 2 wedstrijden op de strafbank voor hem. Het mag dus duidelijk zijn dat ONI bij winst in bij HAAFTEN de eerste periode binnen sleept en dat de na competitie een feit zal zijn, een beter begin kun je je eigenlijk niet voorstellen als kersverse nieuwe 3e klasser.

Een paar dagen later maar dan in de avond om 20.00 krijgt oni een nieuwe kans om zich te onderscheiden als men op dinsdagavond de 19e nov om 20.00 aan treed in de 2e ronde van de KNVB BEKER en wel thuis tegen BARONIE zaterdag, een ploeg die zich aardig weet te weren in de klasse waar oni vorig jaar zo oppermachtig was. een jong frivool team met enkele zeer behendige spelers die heel graag de stap naar baronie zondag op deze manier willen maken, en een team wat heeft uitgesproken dat het dolgraag zo lang als mogelijk wil meedoen in de beker om ervaring op te doen.

Het is dus aan oni om te laten zien dat er ook in de beker competitie en zeer zeker op het eigen veld geen eer te behalen valt tegen ONI, niets en niemand gaat hier met de overwinning sleeën zijn de veel zeggende woorden van een glunderende trainer Kusters, Gevaarlijke woorden ? of kennis van zaken, u mag zeggen en kunt het komen aanschouwen de 19e nov.

PROGRAMMA 16 NOVEMBER
THUIS
12.55 ONI 4 – IRENE
11.45 016 – FC ENGELEN
10.15 015 – TSC
10.00 012 – SC T ZAND
09.30 07 – SSC

UIT
14.30 HAAFTEN ONI 1
12.30 SSC – ONI 2
12.30 OOSTERHOUT – ONI 3
08.30 NEO – 013
09.45 SCO – 010
10.00 DESK – 09
15.00 OVV – ONI vetr

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen