ONI wint terecht in gezapige derby van sv Capelle met 3-0

Foto:

De seizoensopening heeft ONI wel gebracht waar het op gehoopt had, maar dat het uiteindelijk zo gemakkelijk zou gaan had niemand verwacht.

ONI deed wat het wilde, en sv Capelle wilde het wel maar kon het niet. En zo ontspon zich een hele rustige Derby waar eigenlijk nooit de bekende vonken van af vlogen, nee het was allemaal een beetje gezapig en toch boekte ONI een dik verdiende 3-0 winst zonder zich bovenmatig te hebben hoeven in te spannen.
sv Capelle dat een flink aantal spelers zag vetrekken in de zomerstop liet ONI aan de bal en was beducht voor de snelle omschakeling zoals als ONI dat kan doen.
Capelle gokte op een foutje bij ONI maar de OranjeBlauwe gaven op een paar mogelijkheden na helemaal niets weg.

ONI bepaalde het tempo en de gang van zaken binnen de lijnen en kreeg zoals gebruikelijk de kansen wel weer bij elkaar gevoetbald, maar waren deze in minuut 3,15 en 22 nog niet aan ONI besteed. Tot dat het tandem vd waarde en gire het op hun heupen kregen en lieten zien waarom capelle zo behoudend speelde, ONI ontfutselde Capelle de bal en was in een mum van tijd in de zestien van Capelle, Jessy Gire gooide er een sublieme hakbal uit aan het aan het adres van de mee opgekomen Jaap vd Waarden en boem de 1-0 was een feit!

Hierna was het helemaal over en sluiten voor sv Capelle op een enkele kleine mogelijkheid na dan. ONI geloofde het wel omdat Capelle geen aanstalten maakte, en aldus werd het er niet spannender op, nee eerder nog gezapiger. De 2-0 die de wedstrijd helemaal deed uitblazen viel in de 56e minuut en opnieuw was het Jaap vd Waarden die trekker voor de 2e keer overhaalde. De wedstrijd was nu helemaal over en uit en ONI speelde het allemaal heel tactisch en rustig uit.
Alleen Beer de Bont moest zijn doelpuntje nog mee pikken en dat deed hij dan ook in de 83e minuut, waarna hij er gelijk geblesseerd vanaf moest.
ONI start dus prima met 3 punten en is nu precies een jaar ongeslagen in competitie verband. eens kijken hoelang de Oranje Blauwe Brigade dit unicum kunnen vasthouden en uitbreiden.

Het moet voor de komende tegenstanders toch wel een uitdaging zijn om ONI een halt toe te roepen. De eerste tegenstander die ONI hierin gaat treffen is NOAD’32 uit Wijk en Aalburg, aan de Maas gaan we zien of ONI de status met 90 min kan verlengen

PROGRAMMA ONI 28 SEPT
THUIS
15.00 ONI 2 – NEO
15.00 ONI 3 – TVC BREDA
11.45 016 – BVV
10.15 015 – UNITAS
10.00 012 – BERKDIJK
09.30 07 – DESK

UIT
14.30 NOAD’32 – ONI 1
15.00 SSC – ONI 4
09.00 GDC – 013
10.00 RIGHT OH – 010
10.00 ZIGO – 09
15.00 MOLENSCHOT – ONI vetr

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen