Jan Nollen wordt Dongens kampioen 2019 vissen

Foto:

Zaterdag 22 juni ’19 werd er weer gestreden om het kampioenschap vissen 2019.

De plaats waar dit gehouden word was weer in het mooie watertje de Donge waar een mooi visbestand is waar je mooie vissen kan vangen als je goed nummer loot.
Dit jaar hadden er 25 deelnemers van te voren ingeschreven helaas waren er enkele vissers die niet waren opkomen dagen zonder zich af te melden. Het parcours was ook dit jaar in twee vakken verdeeld op de hoge kant en de lage kant waar het door de regel wel wat beter is.

Maar eerst moesten er alweer een paar karper vissers hun spullen opruimen die hier op het parcours aan het vissen waren, terwijl de aankondiging borden geplaatst hadden, zijn ze toch weer hier gaan vissen helaas heren houd er een beetje rekening mee het staat op verschillende media vormen dat hier wedstrijden gevist word.
De wedstrijdvissers gingen naar hun stek om hun tactiek en hengels in paraatheid te brengen.

Om half negen klonk het start signaal en de bolletjes voer ging in het water en de haken waren beaast en vissen maar wachten op hun eerste beet. De kans hebbers zaten op het lagen gedeelten, daar zaten ook de favorieten voor het kampioenschap. Op de hoge kant is het wat minder maar er werden wel wat kleine vissen gevangen maar de grotere vissen bleven hier uit hier wist Joop Vos het vak te winnen Joop die zijn kleine visjes eenvoudig weet te vangen ving een gewicht van 1675 gram bij elkaar.

Ook Ben Hermus die wel weet hoe hij hier een vis moet vangen wist een gewicht van 1450 gram bij elkaar te vissen en werd hier tweede mee in dit vak. En Martien de Wit werd derde met een gewicht 1250 gram. Op het lage gedeelte was het Jan Nollen die winnaar werd maar dan ook Dongens Kampioen ermee werd hij ving een paar mooie exemplaren vissen bij elkaar met een gewicht van 5320 gram. Ron Vermeulen werd tweede met een gewicht van 3250 gram en moest Jan voor laten gaan Ron die redelijk een aantal vissen gevangen had maar niet aan het gewicht komen van Jan. Henk Bakx werd derde met 2050 gram die ook veel vissen af moest staan aan een snoek die regelmatig zijn visje en zijn onderlijn afpakte en zo regelmatig zijn onderlijn moest vervangen helaas

Het weer was goed en ook de organisatie en zo konden de vissers met een om weg op weg naar de prijs uitreiking die gehouden werd in “zalen de Viersprong te Dongen ‘’die ook de bekers had geschonken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen