Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje pakte team ’t Vaartje 1 de winst op team De Eekhoorn uit Oosterhout. In de eerste partij verloor Willy v.d. Wiel. Hij kreeg ook maar 40 beurten. Willy kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.775. Hij maakte bovendien een serie van vijf. Dat deed kopman Charles Mekes ook.

Charles etaaleerde ander maal zijn goede vorm en finishte in maar 31 beurten. Hij kwam uit op het prachtige gemiddelde van 1.709. In de laatste partij speelde Ton Kemmeren eveneens een sublieme wedstrijd. Hij had maar 33 beurten nodig om over de meet te komen. Hij zette het schitterende gemiddelde van 0.818 neer. Door dit resultaat heeft team ’t Vaartje 1 de tweede plaats in het vizier. Op dinsdagavond 25 juni peelt team ’t Vaartje 1 tegen team Prinsenhoeven uit Tilburg. Deze wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

B2: ’t Vaartje 2 verslaat ’t Vaartje 3
In sportcafé ’t Vaartje is team team ’t Vaartje 2 er in geslaagd om de toppositie te verbeteren. In de eerste partij was er nog verlies. Theor Laros had een uitstekende start. In de tweede helft van de partij viel hij echter terug. Hiervan profiteerde Anton Smulders, die eveneens voortreffelijk speelde. Hij had maar 35 beurten nodig om de finish te bereiken.Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.657. theo liet toch ook nog het verdienstelijke gemiddelde van 0571 voor zich noteren. In de tweede partij pakte Leo Loonen de winst op Embert Broekhoven. Embert kwam maar vier caramboles te kort. In de laatste partij pakte Frans Kemmeren de winst op Bert v.d. Hooff. Frans liet het mooie gemiddelde van 0.531 voor zich noteren. Bert kwam aan de meet slechts twee caramboles te kort. Door dit resultaat bedraagt de voorsprong van team ’t Vaartje 2 op de nummer twee met nog twee wedstrijden te gaan, 20 punten. Op dinsdagavond 25 juni peelt team ’t Vaartje 2 tegen team DKM uit Oosterhout. In deze wedstrijd kan team ’t Vaartje 2 de titel veilig stellen. Deze wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen