Hans de Jong wint Van Leijsen-ranking

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de zeventiende wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen Klein-Dongen rankingtoernooi voor Hans de Jong. In de finale partij versloeg hij Pim Bollen et 3-1. Pim werd tweede. Hierna volgden Gert-Jan van Peer en Ton Kemmeren.

Winst voor Pim Bollen en Gert-Jan van Peer
In het koppeltoernooi ging de winst naar Gert-Jan van Peer en Pim Bollen. Zij wonnen met 4-1 van Hans de Jong en Wilma Kemmeren. De verliezerronde ging naar Ton en Frans Kemmeren. Hans de Jong liet ander maal zien waartoe hij in staat is. Hij had uitworpen van 119 en 120. Bovendien liet hij een 180-er voor zich noteren. De volgende wedstrijd wordt gehouden op zaterdagavond 18 mei.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 14 mei gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het opnemen tegen team Big Ben uit Zevenbergen. Dit team staat afgetekend oop de eerste plaats. Het belooft derhalve een moeilijke opgave te worden. Afgelopen seizoen is team ’t Vaartje gepromoveerd naar de eerste divisie. Omdat er liefst vier teams degraderen, lijkt degradatie onafwendbaar geworden. Team ’t Vaartje bestaat uit Patty v.d. Wiel, Hans de Jong, Ruud Kollenburg, Davey Danyuk, Goof Verbunt en Ton Kemmeren. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen