Zilver op de Brabantse kampioenschappen voor Nicole Kimenai

Foto:

Afgelopen weekend streden enkele amazones van PSV De Edele Hoefjes met hun pony’s voor de felbegeerde kampioenstitel op de Brabantse Indoor kampioenschappen. Babette Bleeker, Inge de Muijnck en Nicole Kimenai hebben gereden voor wat ze waard zijn.

Babette Bleeker was tevreden over de Z1-proef die zij met haar pony Chabalito B heeft neergezet maar het was helaas in het sterke deelnemersveld niet goed genoeg voor een titel. Inge de Muijnck heeft met haar pony Hulstkamp’s Clarissa een DM2-proef neer weten te zetten ondanks dat ze de dagen ervoor en zelfs de ochtend van de kampioenschappen nog ziek op bed lag. Als een echte fanatieke amazone was dat natuurlijk geen reden om niet te rijden, aldus Inge. Ze heeft het toch nog tot een zevende plaats gered en bij een van de jury’s stond ze zelfs op de derde plaats maar helaas werd het uiteindelijk geen podiumplaats voor Inge.

Nicole Kimenai daarentegen wist wel een zilveren medaille in de wacht te slepen in de klasse Z1 met haar pony Tongerenhof Aramis. Daarmee heeft ze een startbewijs voor de Nederlandse kampioenschappen op zak. Nicole is naar eigen zeggen supertrots op haar pony en is vastbesloten om te gaan knallen op het NK.

Reacties

article
104224
Afgelopen weekend streden enkele amazones van PSV De Edele Hoefjes met hun pony’s voor de
https://dongen.nieuws.nl/sport/20190205/zilver-op-de-brabantse-kampioenschappen-voor-nicole-kimenai/
2019-02-05T20:59:42+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/02/05205936/paard0502.jpg
Sport