HV Dongen

Foto: Pixabay License

Dames 1 van HV Dongen nam het op tegen de koplopers Veneco Velo uit Wateringen. Dongen pakte vorige week een belangrijke winst tegen Westlandia om weer mooi terug in de middenmoot te geraken van deze landelijke Tweede Divisie.

Het begon niet goed aan de wedstrijd. 1 doelpunt in het eerste kwartier is te weinig en Veneco Velo had een gaatje van een doelpunt of 5. Dit bleef eigenlijk de hele wedstrijd zo mede door de vele missers van 7 meter. Ook scoorde Veneco Velo enkele malen in ondertal. Pas tegen het eind van de wedstrijd ging Dongen er nog in geloven en had een stuntje er zeker nog ingezeten. Veneco Velo kwam met 3 man te staan en een directe rode kaart had zeker niet misstaan. Maar Dongen haalde hier te weinig uit en nogmaals werd er een 7 meter worp gestopt door de keepster. Eindstand 18-24 voor Veneco Velo dat daarmee bovenaan blijft staan.

De D1 van HV Dongen had de verre uitwedstrijd tegen Heerle D3 op het programma staan. Dongen begon goed aan de wedstrijd en het ging gelijk op. Ruststand was 4-3 in het voordeel van Dongen. De 2-e helft was een van de betere tot nu toe. Met ook hier en daar wat geluk scoorde Dongen erop los. Verdedigend werd er goed gewerkt. Heerle kon niet meer volgen en als ze al een keer doorgingen op het doel stond de keepster in de weg. HV Dongen hield dit vol tot het eind en won verdiend met 13-5.

De wedstrijden in de Salamander deze week:

Vrijdag 25 Jan
20:00 HV Dongen Dames recreanten 2 – HMC 1
21:00 HV Dongen Dames recreanten 1 – Elshout 1

Zondag 27 Jan
11:00 HV Dongen F1 – Blauw Wit F1
11:45 HV Dongen D1 – RHV D3
12:30 HV Dongen DA1 – LimMid DA1
13:40 HV Dongen DS2 – United Breda DS2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen