Van der Kolk Liberty dames 1 laat punten liggen

Op 25 november reist Van der Kolk Liberty dames 1 af naar Bunde voor de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen Meerssen dames 1. Dit team heeft hetzelfde aantal punten, maar door een iets hoger doelsaldo staat het net een plaats boven Van der Kolk Liberty dames 1.

De dames begonnen weer vol goede moed aan de wedstrijd, maar kregen een tegenslag te verwerken toen Meerssen al vroeg in de wedstrijd de 1-0 binnen wist te tikken. Van der Kolk Liberty dames 1 bleef rustig en besefte dat het nog een hele tijd had om de stand gelijk te trekken. Na een aantal strafcorners in de eerste helft bleef de stand vooralsnog steken op 1-0 in het voordeel van de thuisploeg.

De tweede helft kwam Meerssen een aantal keer gevaarlijk in de cirkel, maar keepster Senna-Joy Brons wist deze kansen te keren. Hierna was Van der Kolk Liberty dames 1 weer de bovenliggende partij, de dames creëerden veel kansen, maar het zat niet mee en de bal wilde het goal niet in. De tijd tikte weg en er was weinig tijd meer over voor de gelijkmaker. De laatste paar minuten ging Van der Kolk Liberty dames 1 vol in de aanval, wat nog resulteerde in een hele grote kans die langs de keepster van Meerssen werd gepusht maar net langs het goal rolde. Vlak daarna floten de scheidsrechters af voor het einde van de wedstrijd.

Van der Kolk Liberty neemt helaas geen punten mee naar Dongen en gaat als 10de de winterstop in. Vanaf 9 december zijn de dames weer te vinden in de zaal.