ONI wint in matige wedstrijd verdiend van DVO’60

Tegen een DVO wat de bus zonder chauffeur, trainer was opgestapt deze week, goed geparkeerd had in het eigen strafschopgebied heeft ONI de danige moeite gekost om hem van zijn plaats te krijgen. Natuurlijk timmerde DVO de verdediging dicht om dan met enkele counters gevaar te stichten, en dat had bijna nog gelukt, maar ONI heeft Daan van Beelen in het doel staan en die wil van geen wijken weten, en dus ook vandaag niet, en zo begint hij een aardig record weg te zetten met zijn teammaten door nu 456 minuten zijn doel bal vrij te houden, en dat is knap voor deze piep jonge doelman.

ONI had het deze middag allemaal net niet, op een moeilijk bespeelbaar veld, een hele stug verdedigend Dvo en de niet aanwezige juiste scherpte maakte het allemaal onnodig moeilijk voor ONI. Zoals gezegd kreeg Dvo een enorme kans in de 16e minuut maar stond Daan van Beelen weer eens in de weg, en was ONI gelijk wakker geschud. Op enkele kleine en iets grote kansjes na moest ONI wachten tot de 37e minuut toen Jelle Horsten dacht, als de Beer het niet doet, dan doe ik het wel, en zo poeierde hij van een meter of 15 schuin voor het doel de bal in het verste zijnet en bracht ONI op 0-1 Met deze krappe voorsprong werd de rust bereikt en werd er gewaarschuwd voor onderschatting in het 2e bedrijf.
Jaap van de Waarde nam de plaats in van de met een polsblessure kampende Niels Fioole en ONI was in de gehele laatste drie kwartier de betere maar kon de kansen verhouding niet in scores uitdrukken, op één keertje na.

In de 60e minuut kon de Beer eindelijk zijn handjes in de lucht steken met de verdiende 0-2 en men zou denken dat de beer los zou zijn, helaas niet deze middag.! Hij werd dan ook vervangen door super invaller Lars van de Kletersteeg, want zoals Sander zelf aangaf ‘ ik heb nu wel genoeg kansen gemist he’ waren zijn op waarheid beruste woorden terwijl hij van het veld liep en Lars stond te trappelen van ongeduld.
Even daarvoor was ook Glenn van de Bos binnen de lijnen gekomen voor Sander Blom. Al deze aanpassingen brachten ONI geen soelaas meer ondanks enkele goede mogelijkheden en de vele vrije trappen welke men kreeg toebedeeld. ONI boekt zo een verdiende overwinning in een matige wedstrijd op een lastige tegenstander die ongetwijfeld zijn punten nog wel gaat pakken als men de juiste chauffeur weer aan het stuur heeft zitten.!

Het nieuwe door VAN DEN ASSEM AUTO’S geschonken uit tenue heeft mogen bijdrage aan de overwinning, Jaap van de Waarden toont met trots het nieuwe uit tenue, zie foto. Voor ONI staat er nu een heuse vroege topper op het programma, men moet a.s. zaterdag aantreden in Breda in de Haagse beemden bij THE GUNNERS. Een lastige tegenstander voor ONI gezien de laatste 2 wedstrijden die men verloor, en dus heeft ONI nog een sportief appeltje met hen te schillen. Het belooft een spannende pot te worden daar The Gunners ook mee wil doen om de titel strijd en men ONI nog eens graag een sportieve hak wil zetten.

Aan de Oranje Blauwen leeuwen de taak om The Gunners met losse flodders te laten schieten en een eerste tik uit te delen, want de eerste klap is een ……………. (drie punten waard) De KNVB heeft voor deze eerste topper Dhr Klop aangesteld als leidsman, een ervarings volle leidsman die wel weet hoe hier mee om te gaan. Vanaf 15.00 gaat ONI de strijd aan en zal men met het spreekwoordelijk mes tussen de tanden moeten strijden om tot het beoogde resultaat te komen. Spelers en technische staf hopen op vele ONI supporters voor de mentale en vocale ondersteuning.