Jubilarissen DVVC in het zonnetje gezet.

Foto: Carlinde Photo's & More

Vrijdagavond 25 mei was de traditionele vrijwilligersavond bij DVVC. Veel genodigden zochten op deze warme broeierige avond hun heil op het terras, totdat ze rond de klok van 21.00uur door voorzitter Carla van Delft even naar binnen werden geroepen.

In een korte speech blikte zij terug op het afgelopen voetbaljaar waarin zoveel gebeurd is, maar welke toch vooral te boek zal staan in het teken van de verzelfstandiging waarvoor de leden unaniem gekozen hebben. Ook een korte blik vooruit op de toekomst en het vele werk dat nog verzet moet worden maar waar we ongetwijfeld met zijn allen, alle leden en vrijwilligers, de schouders zullen onderzetten om het tot een succes te maken.

Tijdens de vrijwilligersavond worden alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor hun tomeloze inzet en sommige krijgen nog een extra hart onder de riem zoals de papierploeg. Geen van de mannen is de jongste meer maar ze zetten zich onverminderd in voor het ophalen van het oud papier in de wijk en bij bedrijven. Een deel van hun moest dan ook de volgende dag, zaterdag 26 mei, weer stevig aan de bak. Hulde mannen, en dank jullie wel voor het vele sjouwwerk.
Ook de onderhouds- en schoonmaakploeg zijn onmisbaar en dan hebben we het nog niet gehad over de trainers en coaches, zonder hen zouden er geen wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Dat je bij DVVC lang blijft ‘hangen’ was ook op deze vrijwilligersavond weer duidelijk. Er waren weer een aantal jubilea te vieren. Marcel Aarden, hij kon helaas niet aanwezig zijn, was deze avond de jongste jubilaris. 25 jaar lid van DVVC en er kunnen er nog gemakkelijk 25 bij! Sjef Verkooyen, 25 jaar lid, draagt al jaren zorg voor: Algemene zaken. Wat dat inhoudt? Moet er iets vervangen worden, iets gerepareerd, schoongemaakt, ergens een oplossing voor bedacht: vraag Sjef en hij fixt het. Voor zijn lange staat van dienst is hij deze vrijdagavond benoemd tot Erelid.

Karel van Eijk, van Bouwbedrijf Van Eijk, 7 jaar Hoofdsponsor van DVVC, neemt vanavond, gedeeltelijk, afscheid. De hoofdsponsoring stopt maar Karel blijft als VIP-sponsor verbonden aan DVVC. Carla bedankt Karel voor zijn bijdrage en betrokkenheid in de afgelopen jaren en natuurlijk hopen we hem nog vaak te zien op het Sportpark Dongekant. Een hoge graad van waardering, een unicum, werd vanavond toegekend aan Mathé de Jong. Mathé kwam als 5 jarig broekie naar DVVC en is nooit meer weggegaan, nu viert hij zijn 50 jarig lidmaatschap. Na zijn actieve spelerstijd is hij belandt in allerlei functies onder meer in het hoofdbestuur waar hij zich bezig o.a. hield met de website, narrowcasting en sponsoring. Mathé is het eerste DVVC-lid dat is benoemd tot: Lid van Verdienste. Mathé van Harte Gefeliciteerd.

We hopen je nog lang langs de lijn te mogen begroeten en houden je aan je woord dat je, hoewel afscheid genomen van de bestuurstaken, je nog altijd inzetbaar bent voor allerhande voorkomende bezigheden mocht dat nodig zijn.  Mathé; Dank je wel. Hiermee werd het officiële gedeelte afgesloten en klonken de klanken van de huisdisco De Donkere Wolk weer vrolijk de kantine in en het terras op dat snel weer volstroomde met verkoeling zoekende vrijwilligers. Die kwam mogelijk harder en sneller dan verwacht toen de regenbui los barste. Het kon de vrolijke bende echter niet deren of wegjagen onder de grote parasols zaten ze, goeddeels, droog.

En onder het genot van een drankje, knabbeltje en lekkere hapjes was het binnen zowel als buiten, nog uren, goed toeven. Alle vrijwilligers: Hartelijk Dank, zonder jullie géén vereniging!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen