Dongen verliest keeper Zielschot aan RKC en versterkt zich met vijf nieuwelingen

Foto: Jeffrey Oomens

Derde divisionist Dongen verliest zijn keeper Jordy Zielschot. De doelman heeft een aanbieding gekregen van RKC en vertrekt naar Waalwijk. Hij tekent daar een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar. Een domper voor Dongen dat zich inmiddels versterkt heeft met vijf nieuwe spelers maar nu dus nog op zoek moet naar een nieuwe doelman.

De vijf nieuwelingen zijn:
Oguzhan Kazanci (24 jaar), een linker verdediger die bij NAC de jeugdopleiding heeft doorlopen tot aan het beloftenteam. Hij koos daarna voor een avontuur in Turkije, maar maakt na een tijdelijk verblijf bij Victoria 03 de overstap naar Dongen.

Mitch van der Ven (23 jaar) komt over van OJC Rosmalen. De aanvallende middenvelder volgde de jeugdopleiding bij Willem II en FC Eindhoven en speelde eerder bij JVC Cuijck.

Thom Avontuur (23 jaar) speelde de afgelopen vijf jaar op het middenveld in VV Rijen 1. Thom speelde daarvoor in de jeugd van RAC en NAC Breda. Hij kwam uit voor Winthrop University (VS) en is de laatste drie jaar aanvoerder bij VV Rijen waar hij een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de mooie prestaties van de buurvereniging.

Renzo Pereira, is al enkele jaren actief bij OJC Rosmalen. De verdedigende middenvelder speelde daarvoor in de jeugd van VVV en Roda en kwam uit voor Real Lunet.

Gideon Kingongo, (20 jaar) een vleugelaanvaller die overkomt van vv Gemert. Gideon heeft een kort verleden in de jeugd van Willem II.

Daarnaast maken vijf talentvolle jongens van de eigen JO19-1 van VV Dongen de stap naar de selectie.

Dongen wil zich, naast een keeper, nog versterken met een nummer 10 en een vleugelaanvaller.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen