Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In de onderlinge confrontatie tussen P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. en autobedrijf Lion van Loon Dongen pakte team Kamp een ruime overwinning. Toch werd het in sportcafé ’t Vaartje een bijzonder enerverend duel. In de eerste sessie verloor Toon Verbunt met nog maar drie caramboles te gaan.

Piet Kamp wist het net voor de neus van Toon uit te spelen. Piet was ook al na 41 beurten bij de finish en liet het voor hem puike gemiddelde van 0.487 noteren. Ton Kemmeren won uiterst nipt van Leo Loonen. Leo kwam slechts één luttele carambole te kort. Toon en Ton maakten beiden een mooie serie van vier. In de tweede sessie nam Jan Ligtenberg een mooie voorsprong op Nhiep Tran. Nhiep kwam in de tweede fase nog wel dichterbij, maar moest nog wel het onderspit delven. In het duel der kopmannen een gelijk opgaande strijd tussen Ad Faro en Ad Smolders. Ad Faro maakte een prachtige serie van vijf caramboles. Aan de meet kwam hij echter nog één luttele carambole te kort. Hij bleef steken op 24 caramboles. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.585. Ad Smolders liet het schitterende gemiddelde van 0.609 voor zich noteren. Door dit resultaat staan de teams nu gelijk op de tweede plaats met nog twee andere teams. Dit geeft aan dat het bijzonder spannend is.

Verlies SunControls
In sportcafé ’t Vaartje moest team SunControls Tilburg verlies incasseren. Gerard Gabriëls kreeg slechts 41 beurten en kwam ook maar drie caramboles te kort. Reserve Bert v.d. Hooff pakte in de slotfase een benauwde overwinning. Zijn rivaal behoefde nog maar twee caramboles te halen. In de tweede sessie kreeg Stephan v.d. Hooff maar 40 beurten. Hier kon Stephan deze keer geen verweer tegen bieden. Anton Smulders verloor ook in maar 46 beurten. Met een gemiddelde van 0.434 zette hij van zijn team wel het beste moyenne neer. Door dit resultaat handhaaft team SunControls zich op de negende plaats.

Biljartsport-districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot:
Kleine winst ’t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje won team ’t Vaartje met 25-24 van team ’t Steegje uit Made. Henk Smolders junior kwam niet echt in zijn spel en verloor kansloos. Ook voor Piet Kamp was de opgave deze keer te zwaar. Ook hij moest verlies incasseren. Kopman Ad Smolders was ontketend en speelde fabuleus. In maar 28 beurten wist hij al over de streep te gaan. Hij kwam uit op het buitengewoon goede gemiddelde van 0.892. Hij maakte bovendien een voortreffelijke serie van vijf. Door dit resultaat handhaaft team ’t Vaartje zich op de zesde plaats.

Opnieuw verlies team Hazenberg
In Oosterhout verloor team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen met 29-24 van team D.K.M. Nhiep Tran kwam er niet aan te pas. In maar 37 beurten zoefde zijn opponent over de finish. Nhiep maakte nog wel een fraaie serie van vier. Ook Theo Laros moest het onderspit delven. Theo kreeg maar 41 beurten. Hij kwam slechts twee luttele caramboles te kort. Kopman Charles Mekes redde de eer. Charles speelde formidabel en was al na 41 beurten bij de finish. Hij liet het prachtige gemiddelde van 0.976 voor zich noteren. Hij kwam tot een geweldige productie van zeven caramboles. Toch kwam zijn tegenspeler ook maar twee caramboles te kort. Door dit resultaat blijft team Hazenberg nog wel meedraaien in de top van het klassement.

Biljartsport-districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:
Nipt verlies Café ’t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje verloor team Café ’t Vaartje met 27-28 van team D.K.M. uit Oosterhout. De enige die verloor was kopman Ton Kemmeren. Ton kwam niet in zijn spel en moest het onderspit delven. Zijn teamgenoten Patrick Schrijver en Piet Vissers pakten de winst wel. Patrick had maar 43 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij kwam uit op 0.720. Bovendien maakte hij een mooie serie van 5. Piet maakte zelfs een serie van zes, maar had wel één beurt meer nodig. Ook het gemiddelde van Piet van 0.704 mag er zeker wezen. Door dit resultaat handhaaft team Café ’t Vaartje zich op de achtste plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen