Dames HV Dongen azen op revanche na harsdebacle

Foto:

Komende zaterdag spelen de dames van handbalvereniging Dongen om 19.30 uur in De Salamander tegen Veneco/Velo uit Wateringen. Na het harsdebacle in Amsterdam wordt in Dongen gewoon gespeeld zonder hars. Het kleefgoedje dat op topniveau een must is maar waar vele zaaleigenaren, lees gemeenten, van het gebruik niet blij zijn. De resten laten sporen op de vloer in de zaal na, waarvan ander gebruikers nadien fiks last van kunnen hebben.

De bezoekers uit Wateringen zijn voor Dongen onbekenden. Daarom is het gewoon vanaf de eerste minuut geconcentreerd aan deze wedstrijd beginnen. Naast de jongelingen in de selectie, Hilde Loonen, Lieke Berende, Maartje de Kort en Aniek Brugman uit eigen kweek, hebben dit seizoen ook twee nieuwelingen Manon de Vries en Tamara van Es zich bij de selectie van Dongen gevoegd. Voor eerste keeper Van Es staat over twee weken, donderdag 10 november, de bekerwedstrijd in Dongen tegen haar oude team 1e divisionist United Breda op het programma. Maar eerst de wedstrijd tegen Velo en dan uit naar Nieuwegein afwerken.

Komende zaterdag om 19.30 uur in De Salamander: DS1 HV Dongen – Venoco/Velo, gevolgd om 20.55 uur HS1 HV Dongen tegen Apollo uit Son en Breugel. Liefhebbers van seizoenkaarten kunnen zaterdag nog afnemen aan de kassa, exclusief bekerwedstrijden. 10 thuiswedstrijden nog te gaan: 17,50 euro. Entree per wedstrijd: 2,50 euro voor niet leden.
Bekerwedstrijden, volgens NHV reglement, entree 2 euro voor iedereen. Ook leden, helaas het reglement, betalen 2 euro.

Foto boven:
Voorste rij vlnr: Babette Welten, Babs van de Broek, Saskia Wijnen, Manon de Vries en Mandy van de Wiel.
Tweede rij vlnr: Ine Sips-Loonen (teambegeleider), Piet Scheepers (teammanager), Geert van Meersbergen (trainer), Marion Horvers, Tamara van Es, Hilde Loonen, Lieke Berende, Femke Loonen, Martijn Verhagen (trainer/coach) Carlo Scheepers (keeperstrainer).
Bovenste rij vlnr: Aniek Brugman, Janneke Akkermans, Jill Verbunt, Maartje de Kort, Meggie Verbunt en Tanja Sips.
Op de foto ontbreken: Amy Lochtenberg (speelster) en Joyce Scheepers (keeper|).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen