Dongense Darts Competitie

Foto:

De laatste ronde van de Zomer competitie darts. Er was nog 1 Divisie niet beslist. Money Shot had de beste papieren in deze Tweede Divisie, maar Het Vaartje had nog een theoretische kans. En laten die 2 nou net tegen elkaar spelen. Is het toeval of de hand van de competitieleider? Money shot begon gelijk prima en kwam met 3-1 voor. En al snel was het 6-2 en dus wedstrijd zo goed als gespeeld.

Money Shot won uiteindelijk met 9-4 en zijn dus kampioen geworden. Darth Vader speelde tegen No Score. De wedstrijd ging gelijk op en de beslissing moest komen uit de 1001 teamronde. Darth Vader won deze en zo dus ook de wedstrijd met 7-6. Maar ze moeten genoegen nemen met een derde plaats, want HBHB pakt de 2-e plaats. Tegen No Mercy werd voor een 2-e maal deze competitie gewonnen. 9-4 de score wat voldoende is voor plaats 2. Geen 180 scores deze competitie.
4P,

Het Karrewiel 2 of Vrolijke Bull konden de 2-e plaats opeisen in de Eerste Divisie. Vrolijke Bull valt in ieders geval af. Uit bij Malle Bull werd er dik verloren. 12-1 de winst voor Malle Bull met een 152 finish voor Jan Willem Siemons. Het Karrewiel 2 ontving New Bundy’s. Maar Het Karrewiel had niet z’n dag en verloor met 5-8 van New Bundy’s. Dus zaak voor 4P om meer dan 5 punten binnen te sprokkelen. Uit bij De Valk Dart door was dat doel snel gehaald. Van de eerste 7 punten werden er al 6 binnen gehaald. Uiteindelijk won 4P met 11-2 de wedstrijd. 4P is dus 2-e geworden en Het Karrewiel moet het doen met plek 3. Nie te Pijle was deze ronde vrij. De 180 teller is geëindigd op een totaal van 19.

De Valk 1 is duidelijk 2-e geworden in de Ere Divisie. Officieel had het nog 1 punt nodig. Uit bij Zooike Ongeregeld werd er gewonnen met 9-4. Mick Hoevenaars van De Valk gooide een 180. Gijle Peile pakt op de valreep toch nog een overwinning. Thuis tegen Het Karrewiel 13 ging de wedstrijd lang gelijk op. Maar Gijle Peile was net wat beter en won met 8-5. The Dartons maken gehakt van Op Dreef 12. Alle 13 punten gingen naar The Dartons met een 180 score voor Mark Goos. De Tobbers gingen vol voor de winst tegen Triple Trouble. Voor beide teams niks meer op het spel, dus vrij spelen maar. Maar in de koppels laten De Tobbers het liggen waardoor Triple Trouble kan uitlopen. Uiteindelijk een 10-3 winst voor Triple Trouble. Voor Triple Trouble gooide Stefan van Baal 102 en 106 uit. De 180 teller staat op een totaal van 73. The Dartons op 1, De Valk 1 op 2 en Triple Trouble is derde geëindigd.
Komende Vrijdag 1 Juli is er een gratis single toernooi met aansluitend de prijsuitreiking van de Zomer Competitie. Je kunt ook al opgeven voor de Winter Competitie!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen