Zware strijd voor Plugro Liberty Dames 1

Op zondag 31 januari werden er weer twee wedstrijden gespeeld door Plugro Libery Dames 1. Het zou een zware strijd worden. De eerste wedstrijd die gespeeld werd door Plugro Libery Dames 1 was tegen Teteringen Dames 1.

De start van de wedstrijd was energiek. Er werd daardoor dan ook meteen gescoord door Plugro Liberty Dames 1. Een prachtig goal van Gitte Snoeren. Niet heel lang daarna werd er gescoord door Elisa Borst, die de bal mooi in de hoek van het goal kon plaatsen. Plugro Liberty Dames 1 bleef geconcentreerd bezig. Niet heel veel later werd er via een strafcorner gescoord door Fabiënne Taks. De tussenstand was op dat moment 3-0. Net voor de rust werd er nog een prachtig goal gescoord door Chelsea van Helmond. Toch kreeg Plugro Liberty Dames 1 in die laatste minuten nog een doelpunt tegen. De stand in de rust was 4-1.

Na de rust werd het energieke spel van Plugro Liberty Dames 1 voortgezet. Eveline Kahlman kon de bal mooi onderscheppen en maakte hier gebruik van om de stand 5-1 te maken. Na nog een tegendoelpunt door Teteringen kreeg Elisa Borst nog een laatste kans om de wedstrijd met 6-2 te eindigen en die kans werd helemaal benut. Het was een mooie wedstrijd gespeeld door Plugro Liberty Dames 1.

Deze gedachte zou voorgezet worden in de tweede wedstrijd tegen Zevenbergen Dames 1. Plugro Liberty Dames 1 wist dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden en zette dus ook alles op alles om deze wedstrijd te winnen. In de eerste minuut moest er al een tegendoelpunt geïncasseerd worden door Plugro Liberty Dames 1. Niet veel later werd er door Fabiënne Taks gescoord uit een strafcorner. Dit maakte de stand weer gelijk. Maar het bleef een zware strijd. Zevenbergen Dames 1 maakte het 1-2. Plugro Liberty Dames 1 kreeg nog een aantal kansen om te scoren, maar het harde werk werd niet beloond. De wedstrijd werd beslist na een strafbal voor Zevenbergen Dames 1, waaruit de stand 1-3 werd. Dit was ook de eindstand. Er was hard gewerkt en mooi gehockeyd, Plugro Liberty Dames 1 kon dus met opgeheven hoofd het veld af. Op zondag 14 februari 2016 worden de laatste twee wedstrijden gespeeld tegen Vlijmen Dames 1 en Berkel Enschot Dames 1, in Berkel Enschot.