Dongense Darts Competitie

Foto:

Ronde 17 alweer van de Winter-competitie oftewel de 1 na laatste competitie ronde. Zooike Ongeregeld is kampioen geworden in de Eerste Divisie. Met overmacht kunnen we wel zeggen. New Bundy’s werd kinderlijk in de hoek gezet met een 11-2 nederlaag aan de broek. Zooike Ongeregeld verloor deze competitie niet, dus zijn ze de verdiende kampioen.

Toon Verboven van Zooike Ongeregeld scoorde een 180. De nummer 2 Malle Bull heeft ook een prima competitie achter de rug, maar mogen het nog een keer proberen om in de Ere Divisie te komen. Uit bij de nummer 3 van deze divisie Nie te Pijle was er een 8-5 winst. Mooi(e) laatste scoorde ook op de valreep nog een overwinning. Falcon werd met 9-4 verslagen. No Skills just lucky speelde tegen 4P en wisten de eerste ontmoeting met 9-4 te winnen. Deze score stond ook op het papier na deze wedstrijd. 9-4 de winst dus voor No Skills just lucky. Van de wedstrijd Het Karrewiel 2 tegen De Salamander is geen uitslag bekend. De 180 teller staat nu op 35. Zooike ongeregeld dus kampioen. Malle Bull staat derde en Nie te Pijle blijft derde.

Over overmacht gesproken. The Dartons zijn kampioen geworden in de Ere Divisie. Uit bij De Tobbers kwam het zelfs eerst met 3-1 achter, 6-3 achter om toch de wedstrijd alsnog winnend af te sluiten. Effe spelen met de tegenstander. 7-6 voor The Dartons met een 180 score voor captain Wiek Claassen en een 117 finish. De nummer 2 van de Ere is ook wel bekend. Voor Op Dreef 12 kan dat niet meer mis gaan. Zeker niet na de wedstrijd tegen Triple Trouble. Van beide kanten goed spel, maar Op Dreef 12 wint wel gewoon met 9-4. Voor Op Dreef scoorde Robin Huysmans een 112 finish en gooide Martin Evertse 2 maal 100 uit. Voor TT gooide Stefan van Baal een 180. Het Karrewiel 13 dat prima in de middenmoot staat kreeg toch een tikkie van BSEIDREN. Met oa 2 maal een 180 voor Dennis van Strien won BSEIDREN met 9-4 van Het Karrewiel 13. Pijlloos ontving Vrolijke Bull. Alle koppels gingen verloren voor Pijlloos en dan kan je dus niet winnen. 10-3 voor Vrolijke Bull. Voor Pijlloos gooide Sandra Akkermans een 180. Voor Vrolijke Bull gooide Mike van Beemd een 180. De Valk 1 gaat nog vol voor plaats 3. Gijle Peile werd ruim verslagen met 11-2. Dimitri van Keulen van De Valk gooide een 180 score (alweer de 6-e van dit seizoen). De 180 teller staat op 83 stuks. The Dartons kampioen. Op Dreef 12 op plaats 2. Triple Trouble staat nu nog derde.

Het Vaartje wist eindelijk weer eens te winnen in de Tweede Divisie. Sinds begin november zonder zege, maar tegen No Mercy was er dus weer de winst. 7-6 de score. Money Shot ontving Op Dreef 3 en ook hier een 7-6 score. Op Dreef 3 pakte de winst. Voor Money Shot gooide Maurice Heijne 84 uit. Ook een 7-6 uitslag bij TROTS tegen DVDVD.TROTS begon goed aan de wedstrijd en het is dat DVDVD op het eind de uitslag nog wat draaglijker maakt. En U raadt het al. Ook No Score tegen HBHB eindigde in een 7-6. Voor HBHB wel te verstaan die met de laatste 1001 teamronde de beslissing forceerde. De laatste wedstrijd was De Weggooiers tegen Het Karrewiel 1. Was dit ook een 7-6 match? Nee want De Weggooiers was duidelijk te sterk en won met 10-3. De 180 teller blijft staan op 11. In de nieuwe stand omdat De Weggooiers niet meer om de prijzen kunnen spelen staat HBHB aan kop. No Mercy en Op Dreef 3 staan beide op plaats 2.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen