BC Shot U17-3 grijpt net naast de winst

Foto:

Op 13 december speelde BC Shot 3 thuis tegen BC Geldrop. Na de warming-up begonnen het met de herendubbel van Nick Bartels en Thomas van Vorstenbosch. Zij verloren helaas de eerste set met 18-21 en de tweede set met 12-21. Op naar de damesdubbel, die werd gespeeld door Anouk Zoutendijk en Roos van der Donk. Die verloren ze net in drie sets.

Hierna werden de vier singles gespeeld. Nick speelde de eerste herenenkel, helaas verloor hij in drie knappe sets. Thomas speelde daarna, hij verloor de wedstrijd in twee sets. Toen was Anouk aan de beurt, zij won deze wedstrijd in drie mooie maar ook zeker spannende sets. Daarna speelde Femke Verbunt haar enkel, zij won deze knappe wedstrijd in twee sets. De tussenstand na de dubbels en singles staat op 2-4.

Tot slot werden de mixen gespeeld door Nick en Roos en Femke en Thomas. Nick en Roos hebben er een spannende wedstrijd van gemaakt, maar verloren net in drie sets. Vervolgens speelde Femke en Thomas de wedstrijd. Zij verloren deze wedstrijd in twee sets.

Het waren spannende wedstrijden; de einduitslag komt op 2-6.

Reacties