Dongense Darts Competitie

Foto:

De derde ronde van het bekertoernooi. Oftewel de kwart finales en plaatsing beste 4. Uiteraard voor de Verliezersronde als de Winnaarsronde. We starten in de Verliezersronde met Falcon tegen Het Vaartje. Eerste Divisie tegen Tweede Divisie en ook nog daarbij dat Het Vaartje de laatste wedstrijden heeft verloren. Falcon had dan ook geen kind aan Het Vaartje en won rui met 11-2. Kees Langerwerf van Falcon finishte 99.

Nie te Pijle mocht het opnemen tegen Vrolijke Bull. Ook hier een divisie verschil. Eerste Divisie tegen Ere Divisie. Maar Nie te Pijle was niet onder de indruk en won gelijk 4 single partijen. Dat kreeg Vroljke Bull niet meer teruggepakt en verloor. 9-4 de winst voor Nie te Pijle met een 180 score voor Dennis van Bree. Gijle Peile speelde in De Valk tegen De Salamander. De Salamander kon het redelijk bijhouden tot de koppels tac/tic. Gijle Peile liep weg en won ruim met 10-3. Voor De Salamander zit het bekertoernooi er dus op. No Mercy tegen New Bundy’s werd een echte kraker. Eerst een kleine voorsprong voor New Bundy’s, maar No Mercy kwam terug in de partij. Bij een 6-6 stand moest de 1001 teamronde de beslissing brengen. New Bundy’s pakte deze en daarmee zijn ze dus een ronde verder. Voor New Bundy’s gooide Herman anders een 180 score.
Geplaatst voor de volgende Verliezersronde: Falcon, Gijle Peile, Nie te Pijle, New Bundy’s

In de Winnaarsronde was er de kraker tussen The Dartons en Triple Trouble. Triple Trouble kwam 3-1 voor, kwam 5-3 voor. Kat in het bakkie, afrekenen volgende ronde. Maar het liep even wat anders. Alle koppels tac/tic gingen naar The Dartons en wonnen daarmee ook de wedstrijd. 8-5 de winst met een 180 score voor Niels Schoormans. Voor Triple Trouble gooide Dylan in ’t Groen een 180 en Dennis Heeren finishte 110. BSEIDREN dat uitkomt in de Ere Divisie ontving 4P dat laatste staat in de Eerste Divisie. Tot 4-4 was de wedstrijd in evenwicht en daarna was het verrassend genoeg 4P dat de punten scoorden. 4P liep daarna uit tot een 8-5 winst en zijn door naar de volgende ronde. De Valk 1 was op z’n hoede tegen Malle Bull. Malle Bull doet het prima in de competitie en wilden natuurlijk ook door in de beker. De Valk 1 liet echter weinig ruimte open en won met 12-1. Zooike Ongeregeld moest het opnemen tegen Op Dreef 12. Ook hier was Op Dreef scherp omdat Zooike Ongeregeld als koploper van de Eerste Divisie een goed seizoen speelt. Op Dreef scoorde direct 8 punten voordat Zooike Ongeregeld iets terug kon doen. 9-4 de eindscore voor Op Dreef. Kevin Lens van Zooike Ongeregeld scoorde een 180.
Geplaatst voor de volgende Winnaarsronde: De Valk 1, The Dartons, 4P, Op Dreef 12

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen