Nieuwe banen voor Jeu de Boules De Vaart Erin

Foto:

Tijdens de vorige wedstrijd (dierendagtoernooi) zijn de nieuwe Jeu de Boulesbanen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart in gebruik genomen. Mede dankzij deze banen kan er veel gegooid worden. Zo kon de organisatie de afgelopen keer de deelnemers minimaal vier wedstrijden garanderen. De finalisten gooiden zelfs zes wedstrijden. Het aantal wedstrijden is natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemende koppels. De uitbreiding geeft de mogelijkheid om in ieder geval lekker veel te gooien. De deelnemers vonden het nog wel even wennen op deze nieuwe banen, omdat ze anders lopen dan de vertrouwde banen.

Het veel kunnen gooien werd als positief ervaren. De vereniging is het kasteleinsechtpaar Ton en Hanny Kemmeren dankbaar. Zij hebben deze uitbreiding verwezenlijkt. De uitbreiding van drie naar zeven banen maakt het mogelijk om ook weer singlewedstrijden op het programma te zetten. Of dit gaat gebeuren is ook aan de deelnemers, omdat het huidige programma al vast staat. In ieder geval biedt het de mogelijkheid om het geleidelijk groeiend aantal deelnemers allemaal te kunnen plaatsen. Ook belangstelling voor Jeu de Boules bij een gezellige vereniging, doe dan eens mee met één van de wedstrijden. U bent van harte welkom!

Aankondiging

25-10-2015: Herfsttoernooi
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje wordt door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op zondagmiddag 25 oktober het herfsttoernooi gehouden. De wedstrijd telt mee voor de ranking. Door de formule zijn de toernooien steeds erg gezellig. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Maandelijks wordt er minimaal een wedstrijd gegooid. Voorts is het mogelijk om in overleg te komen trainen op deze prachtige banen. Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. De aanvang van het toernooi is 13.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen