Stijn Kennekens winnaar ranking

Foto:

Ieder seizoen houdt gezelligheids-Jeu de Boulesvereniging De Vaart Erin een ranking bij. De ranking wordt opgemaakt op basis van de resultaten van de tien beste wedstrijden.. Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje werden de geldprijzen voor de eerste acht uitgereikt. In het seizoen 2014-2015 is Stijn Kennekens de glorieuze winnaar geworden.

Stijn kwam uit op een totaal van 118 punten. Hij won vier toernooien. Wilma Kemmeren, de kampioen van vorig jaar eindigde dit jaar op een zeer verdienstelijke tweede plaats. Zij kwam op een totaal van 110 punten. Wilma won twee toernooien. Op de derde plaats eindigde Toine Snoeren met 101 punten. Toine won ook vier toernooien. Op een gedeelde vierde plaats eindigden Jan Kennekens en Frans Kemmeren. Beide spelers sprokkelde een totaal van 97 punten bij elkaar. Jan won vier toernooien en Frans twee.

Vorig jaar werd Frans nog derde. Ook Nick Dirven eindigde nog bij de top tien. Hij werd zesde met een totaal van 94. Wim Cleijn, de nummer twee van vorig jaar, volgde met 92 en Helga Snoeren kwam op een totaal van 87, waarmee zij achtste werd. Inmiddels is het seizoen 2015 en 2016 al weer in volle gang. Hiervoor zijn inmiddels drie wedstrijden van de vijftien gegooid. Voor iedereen die wil meedoen aan de ranking zijn er dus nog volop kansen. Voor informatie kunt u terecht bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Of bij de competitieleider: [email protected] .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen