Karatekas op toptoernooi tijdens Rotterdam Cup

Foto:

Op zondag 31 mei j.l. was van Gils Sport met twee karatekas aanwezig op het grote internationale karate toernooi te Hoogvliet, onder de rook van Rotterdam. Vandaar de naam Rotterdam Cup. Dat het internationaal was bleek ook wel uit de diversiteit aan landen die aanwezig waren op dit toernooi, zelfs deelnemers uit Rusland. Jesse Smeets en Tiana kivits durfden de strijd aan in dit internationale deelnemersveld.

Jesse Smeets zat in het in het ochtend programma en deed mee aan het onderdeel Kata (schijngevecht) . Jesse won de 1e wedstrijd met 3-0 winst. De 2e wedstrijd was echter een verlies met 0-3, doordat op dit toernooi geen herkansingen waren was het internationaal avontuur voor Jesse gedaan.

Tiana Kivits kwam in de middag aan de bak op het onderdeel Kumite ( vrij gevecht). Zij verloor haar 1e partij met 0-2 van de latere finaliste en kwam in de herkansing. Jammer dat deze herkansing nipt werd verloren met 2-3. Tiana kreeg wel weer voldoende complimenten en ze komt steeds dichterbij in dit internationale geweld.
Het was wel een leuke leerzame en goed georganiseerde dag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen