Open Parel van het Zuiden-dartstoernooi

Foto:

Op zaterdag 30 en zondag 31 mei wordt in sportcafé ’t Vaartje, Vaartweg 137, 5106 NC Dongen het open Parel van het Zuiden-dartstoernooi gehouden. Op zaterdag 30 mei wordt er gestart met een koppeltoernooi. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur. Inschrijven kan tot 19.30 uur. Op zondag 31 mei is er het dames- en herensingle toernooi. Dan beginnen de wedstrijden om 11.00 uur en is het inschrijven tot 10.30 uur. Deze toernooien staan open voor darters vanaf 16 jaar.

1e prijs € 800,-
De eerste prijs in het heren-single-toernooi is het mooie bedrag van € 800,-. De eerste prijs bij de koppels is € 300,-. Dit prijzengeld is ook gegarandeerd. Ook het prijzengeld bij de dames lijkt gegarandeerd, omdat er minimaal slechts acht dames mee behoeven te doen. Wanneer er minimaal acht dames zijn bedraagt de eerste prijs hier € 100,-. Bovendien ontvangt de nummer één een beker.

Jeugdtoernooi
Op zondag 31 mei is er een jeugdtoernooi. Dit start om 10.30. Het inschrijven is tot 10.15 uur. Hiervoor staat de deelname open tot en met 15 jaar. Ook hiervoor zijn bekers te verdienen.

Systeem en deelname
Tot en met 128 deelnemers wordt er in poules gegooid. Vanaf 128 volgens het knock-out systeem. Beide systemen kennen een winnaars- en verliezersronde. Je mag altijd deelnemen of je nu wel of niet lid bent van een bepaalde dartsbond. Voor meer informatie en deelname kun je terecht op de volgende site: http://openparel.yolasite.com/.

Bouwbedrijf Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 30 mei wordt al weer de twintigste wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-rankingtoernooi. Na deze wedstrijd worden er nog drie wedstrijden gegooid. Het toernooi kenmerkt zich door de gezellige en sportieve sfeer. Bovendien zijn er naast de mooie dagprijzen ook punten te verdienen voor de eindranking. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen