Stijn Kennekens blijft aan de leiding

Foto:

Na 11 wedstrijden blijft Stijn Kennekens aan de leiding. Hoewel hij in het laatste toernooi op de banen bij sportcafé ’t Vaartje slechts vier punten scoorde. Hij staat op het totaal van 96 punten. Toine Snoeren is hem inmiddels tot op twee punten genaderd.

Door winst in het laatste toernooi staat hij op 94 punten. Jan Kennekens staat derde met 91 punten. Daarna volgen Wilma Kemmeren met 90 en Nick Dirven met 79. De Vaart Erin heeft leden van jong tot oud. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Maandelijks wordt er minimaal een wedstrijd gegooid. Leden kunnen zich aanmelden bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275) of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie.
Inschrijven Anneke Kemmeren-toernooi

Op 20 juni wordt het Anneke Kemmeren-toernooi gehouden. Wanneer je verzekerd wilt zijn van deelname dien je je vooraf aan te melden en het inschrijfgeld te betalen. Het toernooi kent immers een maximaal aantal deelnemers. In dit toernooi zijn bovendien dubbele punten te verdienen voor de eindranking.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen