Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Biljartsport: driebanden-klein ‘t Vaartje:
Opnieuw drie Dongenaren door
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart worden inmiddels de wedstrijden gespeeld in de kwartfinale van het driebanden-klein toernooi. Ook deze week wisten weer drie Dongenaren zich te plaatsen. Ton Kemmeren (Vaart), Gerard Gabriëls en Cees Sprangers plaatsen zich allen voor de halve finale. Alleen plaatsgenoot Evert de Leeuw werd uitgeschakeld. De beste partij kwam op naam van Ton Kemmeren. Hij liet het formidabele gemiddelde van 2.200 voor zich noteren. Het beste algemeen gemiddelde kwam op naam van Cees Sprangers met 0.770. Cees speelde 28% boven de klassengrens. Ton deed daar met 23% niet veel voor onder. Wilfred Tempelaars (Made) en Ton zetten allebei een mooie serie van vijf neer. De hoogste serie blijft in handen van Rini Netten (Dongen) met zes uit acht. Komende week worden de halve finales gespeeld.

Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:
Jos Brouwers Schilderwerken-’t Vaartje gelijk
In sportcafé ’t Vaartje speelden de huisgenoten Jos Brouwers Schilderwerken Dongen en ’t Vaartje gelijk. Het werd 27-27. In de eerste partij won Piet Kamp van Jan Ligtenberg. In een degelijke partij pakte Piet bekwaam de winst. Jan kwam slechts zes caramboles te kort. In de tweede partij won Embert Broekhoven van Jan Smeekens. Jan hield enige tijd gelijke tred. Daarna maakte Embert liefst twee series van vijf. Dit was voor Jan te veel van het goede. Embert had maar 35 beurten nodig om te finishen. Hij kwam uit op het fantastische gemiddelde van 0.828. Hij zette daarmee het beste gemiddelde van de avond neer. In het duel der kopmannen ging de winst nipt naar Leo Loonen. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.688. Ad zette het degelijke gemiddelde van 0.711 neer. Hij kwam echter nog drie caramboles te kort. Ook Leo maakte een prachtige serie van vijf.

Aankondigingen
Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:
’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 26 mei speelt team ’t Vaartje tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. Team ’t Vaartje heeft een goed resultaat nodig om de weg naar boven in te zetten. Team ’t Vaartje bestaat uit Leo Loonen, Piet Kamp en Jan Smeekens. Frans Kemmeren staat reserve bij dit team. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen