BC Shot nieuws

Foto:

Vandaag stond voor BC Shot 5 de wedstrijd tegen BC De Treffers op de planning. Het was een belangrijke wedstrijd, want dit team stond één plekje hoger. Allereerst werden de heren- en damesdubbel gespeeld. De herendubbel werd gespeeld door Pim Weststrate en Freek Verschuren. Zij hebben een mooie  drie-setter gespeeld en deze hebben zij gelukkig gewonnen. De stand begon voor BC Shot in het voordeel. De dames, Ilse Sprangers en Nicole Zijlmans, hebben helaas in twee sets verloren waar de stand op 1-1 stond.

Hierna werden de enkels gespeeld. De eerste enkel was van Mathieu van der Velden. Hij had het erg zwaar, maar heeft zijn singel gewonnen. Ditzelfde geldt voor Nicole en Pim, zij hadden het ook beiden erg zwaar. Pim had er drie sets voor nodig om zijn tegenstander meester te maken, maar het is hem wel mooi gelukt. Ilse had het ook erg zwaar in haar 
enkel, ze stond erg goed te spelen maar heeft helaas net verloren. Door de enkels kwam de stand op 4-2 en kon BC Shot al niet meer verliezen.
De eerste mix werd gespeeld door Mathieu en Nicole. De eerste set ging erg moeizaam, maar in de tweede set herpakten zij zich, er moest een derde set gespeeld worden. Deze werd helaas verloren. Freek en Ilse speelden de tweede mix, zij wonnen overtuigend de eerste set, maar verloren helaas de tweede set. Hier moest dus ook een derde set gespeeld  worden, die zij uiteindelijk hebben gewonnen! Zo gingen BC Shot 5 als  team met een voldaan gevoel naar huis na een overwinning van 5-3!
Wil jij meer weten over BC Shot of zelfs lid worden? Kijk dan eens op www.bcshot.com of stuur een mailtje naar [email protected]. Wie weet tot snel!
Uitslagen
BC Shot/Fleet 1 – BC IDUNA 1: 3-5
BC Shot 2 – BC ALOUETTE 1: 2-6
BC Shot 3 – BC BAVEL 1: 1-7
BC Shot 4 – BC BAVEL 6: 6-2
BC Shot 5 – BC de TREFFERS 1: 5-3
BC Shot 6 – BC VELDHOVEN 2: 1-7
BC Shot M1 – BC KERKDRIEL M1: 0-8
BC Shot U17-1 – BC BUDEL U17-1: 4-4
BC Shot U17-2 – BC ALOUETTE U17-3: 0-8
BC Shot U17-3 – BC VELDHOVEN U17-2: 3-5
BC Shot U15-1 – BC BAVEL U15-1: 0-8
BC Shot U15-2 – BC GELDROP U15-1: 0-8
BC Shot U13-1 – BC de ZWALUWEN U13-1: 3-5
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen