Benito van de Pas wint Open De Valk Darts

Zondag 13 oktober j.l. vond voor de 26e keer Open De Valk darts plaats in Café De Valk. Dankzij de medewerking van CAFÉ DE VALK hing er aan het toernooi een prijzenpot van  ruim € 700. Er werd gespeeld om het single en koppelkampioenschap. De opkomst was ondanks de concurrentie van enkele toernooien toch nog redelijk te noemen. Vorig seizoen won Willy van de Wiel het single toernooi en Guido van Hoof en Patrick Sterks wonnen toen de titel bij de koppels. Niemand van deze spelers was aanwezig om hun titel te verdedigen.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Benito en Toon van de Pas in de halve finale werden Roger Hellebrand en Tony West finalisten. Roy Gokoel en Marco Flach haalde de finale door winst op Hermie van Orsouw en Dave van der Lee. In de finale moesten alle legs worden gespeeld, met een 11 darter besliste Roy en Marco de wedstrijd en wonnen het koppeltoernooi met 5-4. Roger en Tony stonden op dat moment op 50. (foto bonden v.l.n.r. Patrick, Corner, Kees en Guido)
De verliezersronde werd gewonnen door Danielle IJpelaar en Sharon Roosen die met 3-2 wonnen van Mark Bakx en Jurgen Evers. De dames gooide een keurige 12 darter in de laatste leg.
e7fcf40ui3ug9je6f347ac5k8
v.l.n.r. Danielle, Jurgen, Sharon en Mark
De hoogste uitworp goed voor € 20 ging naar Danielle IJpelaar met 121 punten. Rudi Minnebach gooide 113 uit en Tony West 104 en 102. Hierna gingen de singles van start. Roy Gokoel ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Hermie van Orsouw, Dennis van Strien, Corné van Mastrigt en koppelmaatje Marco Flach. Door winst op Roger Hellebrand, Dave van der Lee en Tony West werd Benito van de Pas finalist. In de finale won Benito met 5-1 en schreef de titel open de valk op zijn naam, Roy werd afgehouden van de dubbel.
u2z06vti4fe6gmz40ty07n4jr
v.l.n.r. Benito, Roy, Tony en Marco
Rudi Minnebach pakte de winst in verliezersronde in de finale tegen Hermie van Orsouw met 4-1.
osjnlp1xvbx0n700f8zjldn92
Hermie en Rudi
Er werden liefst 3 10 darters gegooid, Sven Wens en Roy Gokoel gelukte dat en Tony West leek op weg naar een 9 darter, maar zijn laatste dart miste nipt dubbel 12. De hoogste uitworp, goed voor € 30, was voor Ralph van der Linden met een fraaie 143 finish. Tony West gooide 124 en 112 uit. Roy Gokoel had uitworpen van 108 en 101. Corné van Mastrigt en Melroy Klein gooide 106 uit. In totaal werd er 43 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Tony West scoorde er 8. 6x 180 noteerde Corné van Mastrigt
5x 180 voor Benito van de Pas en Roy Gokoel. 3x 180 hadden Melroy Klein en Marco Flach. 2x 180 voor Roger Hellebrand, Hermie van Orsouw en Sven Wens.  Rudi Minnebach, Mark Bakx, Martin Evertse, Ralph van der Linden, Sharon Roosen, Francois Gruteke en Dave van der Lee hadden ook een 180.
De uitslag:
WINNAARS SINGLE                  
1. Benito van de Pas                    € 200
2. Roy Gokoel                                  € 100
3. Marco Flach                                €  50           
Tony West                                        €  50           
5. Corné van Mastrigt
Sven Wens                                                            
Dave van der Lee                                
Martin Evertse                                                    
ZATERDAG 19 OKTOBER KAMPIOENSCHAP VAN DONGEN SINGLE TAC TIC IN CAFÉ DE VALK.
A.s. Zaterdag 19 oktober wordt  in café de valk weer een toernooi verspeeld voor de Dongense ranking. Aan het toernooi mogen alleen Dongenaren en competitiespelers mee doen. Dit keer wordt het kampioenschap van Dongen single tac tic verspeeld. Het toernooi wordt verspeeld in poules. De laatste 2 jaren ging de titel naar Ramon Bressers. De aanvang van het toernooi is 19.30 uur, tot die tijd kunt u inschrijven.  Graag tot zaterdag.
ZONDAG 20 OKTOBER OPEN DARTTOERNOOI  IN CAFÉ DE VALK.
Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 20 oktober weer een toernooi plaats.
Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld.  Het koppeltoernooi wordt altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en een verliezersronde.  Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen