ONI deelt vervroegde Sinterklaascadeautjes uit

Al is de goedheiligman nog niet in den lande, toch was de Sinterklaasboot afgelopen zaterdagmiddag aangemeerd op het sportpark in Den Bosch bij BLC. ONI had blijkbaar de kindervriend uitgenodigd om BLC enkele mooie cadeau’s te schenken welke door BLC met grote dank en blijdschap werden uitgepakt. De wedstrijd begon desondanks nog niet zo slecht zoals de eindstand doet vermoeden, nee ONI was de eerste 15 minuten de best voetballende ploeg en door een prachtige kopbal van Maikel Jolie dan ook op de tot dan toe verdiende 0-1 in de 7e min.Zou het dan eindelijk eens lukken om uit bij BLC te gaan winnen, een ‘hoop doet leven gedachte’ die al jaren door de hoofden van alles wat ONI is spookt. ONI heeft het traditiegetrouw moeilijk in Den Bosch; het waarom daarvan is niet helemaal duidelijk  of het zou de entourage moeten zijn. De autosnelweg pal ligt pal achter het doel ligt en dat maakt communicatie bijna onmogelijk. Het grootste probleem ligt echter toch bij ONI, na de snelle 0-1 kreeg men nog 2 mogelijkheden maar miste men doel.

Al is de goedheiligman nog niet in den lande, toch was de Sinterklaasboot afgelopen zaterdagmiddag aangemeerd op het sportpark in Den Bosch bij BLC. ONI had blijkbaar de kindervriend uitgenodigd om BLC enkele mooie cadeau’s te schenken welke door BLC met grote dank en blijdschap werden uitgepakt. De wedstrijd begon desondanks nog niet zo slecht zoals de eindstand doet vermoeden, nee ONI was de eerste 15 minuten de best voetballende ploeg en door een prachtige kopbal van Maikel Jolie dan ook op de tot dan toe verdiende 0-1 in de 7e min.
Zou het dan eindelijk eens lukken om uit bij BLC te gaan winnen, een ‘hoop doet leven gedachte’ die al jaren door de hoofden van alles wat ONI is spookt. ONI heeft het traditiegetrouw moeilijk in Den Bosch; het waarom daarvan is niet helemaal duidelijk  of het zou de entourage moeten zijn. De autosnelweg pal ligt pal achter het doel ligt en dat maakt communicatie bijna onmogelijk. Het grootste probleem ligt echter toch bij ONI, na de snelle 0-1 kreeg men nog 2 mogelijkheden maar miste men doel.

 

Na deze goede start draaide de wedstrijd als een blad aan een boom, en was ONI geen schim meer van de ploeg uit de eerste 15 min. Het leek alsof een groot deel van de basis elf verstijfd was door de voorsprong; men stond erbij en keek ernaar wat BLC uit de hoge hoed toverde, en tot overmaat van ramp kreeg men alweer een penalty tegen wat uiteindelijk het begin van het einde van de aspiraties van ONI inluidde.
De pingel werd koelbloedig afgemaakt en de stand was weer 1-1 in de 17e min. Amper 10 min later stond de teller alweer op negatief voor ONI, het eerste cadeautje uit de hand van ONI werd dankbaar uitgepakt door BLC en de zorgen werden alsmaar groter, 2 -1 na 26min. Weer 5 min later mocht BLC weer een aangereikt cadeau in ontvangst nemen en de teller stond op 3-1. De mannen in het OranjeBlauw lieten het allemaal zomaar begaan, de strijd was nergens te zien, de passie lag nog in de kleedkamer en de beleving zat waarschijnlijk nog in de kofferbak van de auto’s die men naar Den Bosch had gebracht.

 

Het was ongelooflijk om te zien hoe ONI BlC haar gang liet gaan. Gelukkig was er voor ONI nog Maikel Jolie, hij gaf ONI toch nog enige hoop door in de 34e min de stand naar 3-2 te trekken. Na de rust zou ONI moeten toeslaan, met de ingevallen John Broeders voor Arjan van Eersel zou ONI gaan voor de 3-3, maar voordat men in de gaten had dat de 2e helft was begonnen lag de 4-2 achter de triest kijkende doelman van de Hoven.
Weer werd een slappe instelling genadeloos afgestraft door BLC en was cadeau nr 4 uitgepakt.

 

Op cadeau nr 5 hoefde BLC niet lang te wachten, nog geen 120 sec later werd dat aangereikt en uitgepakt, 5-2 in de 52min en er dreigde een debacle. Een onherkenbaar ONI werd aan alle kanten voorbij gelopen door BLC, waarbij een enkeling van ONI waaronder de eerder genoemde Maikel Jolie en Glenn Bos de meest opvallende positieve uitschieters waren.  Maikel Jolie gaf de stand wederom een draaglijker aanzien. In de 70e min wist hij voor de derde maal het doel te treffen en bracht ONI een beetje terug in de wedstrijd met 5-3. Weer even later de volgende domper voor ONI, de met de juiste instelling spelende Glenn Bos moest jammerlijk met 2x geel van het veld en zo werd de klus voor ONI alleen maar moeilijker en moeilijker. Direct hierna profiteerde BLC weer, en stond ONI weer op 3 goals achter met 6-3 in de 72min.

 

Een complete afstraffing dreigde voor de OranjeBlauwe brigade, maar uiteindelijk bleef de stand zoals hij was, al was het opnieuw Maikel Jolie die in de 86e min de stand naar 6-4 had kunnen tillen, de doelman al gepasseerd werd de bal alsnog van de lijn getikt door de goed meelopende rechtsback van BLC. De stand veranderde uiteindelijk niet meer, en ONI moest toegeven dat deze vervroegde Sinterklaas middag er één was en is waar eens goed over nagedacht dient te worden wil men mee blijven doen om de bovenste plaatsen. Om deze zeperd van een wedstrijd te doen vergeten moet men wachten tot zaterdag 17 Nov wanneer men opbezoek gaat bij NORDEA, hier zal men het beschadigde blazoen moeten oppoetsen wil men blijven meespreken in de top van de 4e klasse C.

 

PROGRAMMA ONI 10 NOV
14.30 ONI A – SCO/TOFS
13.00 ONI C – BEEK VOORUIT
11.00 ONI D – TERHEIJDEN
11.00 ONI E1 – OVV
09.30 ONI E2 – DONGEN
09.30 ONI F1 – SCO/TOFS
13.00 SLEEUWIJK – ONI 2
14.30 HAAFTEN – ONI 3
14.30 BE READY – ONI B
11.00 BE READY – ONI E3
10.00 RAAMSDONK – ONI F2
ONI 1 IS VRIJ.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen