Team Daan ontvangt mooie cheque bij Albert Heijn.

Foto:

Team Daan heeft dankzij een emballage-actie een mooie cheque ontvangen van Albert Heijn Dongen. In dit artikel wil Team Daan haar dank uitspreken

“Wauw, sprakeloos en wat bijzonder!!! In de gehele maand maart hebben wij ons team bij de emballage van de Albert Heijn in Dongen mogen promoten en laten sponsoren via statiegeld flesjes. Wie had dat durven dromen, van allerlei kanten kregen wij statiegeld flessen aangeleverd. Via de Heilig Hart school, die zelfs posters in de school had opgehangen om nog meer bekendheid aan ons team te geven. Kinderen uit de klas van Tim (de broer van Daan Beemsterboer, die de ziekte NF heeft, red.), die 2 middagen in de wijk flessen hebben ingezameld. De collega’s van het laboratorium uit het ETZ die een inzamelingspunt hebben gecreëerd zodat wij elke week een volle zak weer mee naar huis konden nemen. Er kwamen zelfs hele zakken met flessen uit Breda!!! Ook familie en vrienden hielpen mee. Op vrijdag 5 april zijn wij uitgenodigd door de Albert Heijn en hebben een mooie cheque met het geweldige bedrag van maar liefst: €392,- in ontvangst mogen nemen!!! Dit zijn heel veel flesjes die het samen tot een onvergetelijk mooi gebaar maken!

Wij als Team Daan gaan natuurlijk wel een tegenprestatie leveren, door mee te rennen met de Runexpected, de meest onvoorspelbare run van Nederland. Deze run is net zo onvoorspelbaar als de ziekte NF zelf. De Runexpected wordt gehouden op zondag 26 mei in Rotterdam. Het is een initiatief van de stichting “Let’s Beat NF”. Een stichting die zich hard maakt voor de financiering van meer wetenschappelijk onderzoek naar NF. NF staat voor neurofibromatose, een aangeboren zeldzame zenuwziekte waarbij de ongeremde groei van tumoren kenmerkend is. We rennen samen deze rotziekte de wereld uit!!! Het wordt vast een fantastisch evenement voor alle kids/gezinnen die het maar moeten doen; elke dag dealen met de gevolgen van NF.

Wilt u ons ook steunen? Of bent u benieuwd naar Team Daan, De Runexpected of onze voorbereidingen tot de run zelf. KLIK HIER voor het linkje naar onze site.

Heel veel gewaardeerde groeten en dank jullie wel allemaal!
Team Daan.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen