Groeten uit……(Dongenaren op vakantie)

Foto:

Een flink aantal Dongenaren zijn dit jaar weer op vakantie geweest.

Het was een roerig vakantiejaar met op vele plaatsen prachtig weer, maar in enkele landen (denk aan Slovenië en Noorwegen) ook angstaanjagend natuurgeweld. Natuurlijk zijn we bij dongen.nieuws.nl reuze benieuwd naar je ervaringen en de foto’s die je gemaakt hebt, en we deden eerder deze vakantieperiode dan ook een oproep om je vakantiefoto(‘s) in te sturen ter publicatie op deze website, zodat de thuisblijvers (die de accu voor de komende tijd gewoon hier in Dongen oplaadden) en Dongenaren die op andere plekken verbleven ook een beetje kunnen ervaren hoe het was op jouw vakantie.

Hieronder zie je al enkele ingestuurde foto’s. Wellicht heb jij ook één of meer vakantieplaatjes en/of verhalen die je wilt delen met de bezoekers van dongen.nieuws.nl. Stuur deze dan naar [email protected], eventueel voorzien van tekst en uitleg, en we plaatsen ze erbij.

Een foto onderweg in Denemarken. Onze Dongense pee reist altijd mee.

Frans en Petra Bergmans

 

Groeten uit Noorwegen, Leo en Mia de Jong

 

 

Wij zijn op vakantie geweest in Normandië. Alles ontdekken wat Normandië te bieden heeft van de monumenten van de oorlog, tot wandelen in de stad en in de natuur.

Groeten,
Rob Daniëlle en Rex

Wij zijn 4 weken op vakantie geweest in Canada. Een rondreis van Vancouver naar de Rocky Mountains en na allerlei stadjes en dorpjes bezocht te hebben weer terug in Vancouver waar we de boot genomen hebben naar Vancouver Island om onze zoon en schoondochter , die geemigreerd zijn in 2017, te bezoeken.

Groetjes Peter en Adrienne

Familiebezoek Polen (foto’s Jose karlik)

Lekker in onze tuin op vakantie met de auto en mijn 2 kleinzonen (Foto’s Angela Akkermans)

Foto gemaakt tijdens een verre fietsreis door de Biesbosch. Voor een mooie foto hoef je echt niet ver te gaan.

Stef Brenders

 

 

Wil jij je vakantiefoto ook graag delen op dongen.nieuws.nl? Stuur deze dan naar [email protected] en wij plaatsen ‘m in een speciaal artikel ‘Groeten uit…’. Je mag een kort achtergrondverhaaltje meesturen om het verhaal ‘achter de foto’ nog wat te verduidelijken.

Laat Dongen meegenieten van jouw vakantie en stuur je foto in! Alvast bedankt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen