Wij gaan weer voorlezen en knutselen

Foto:

Na de zomervakantie kun je bij Theek 5 Dongen weer genieten van een voorleesverhaal. Vanaf woensdag 7 september wordt er in de ochtend wekelijks voorgelezen aan kinderen van 0-4 jaar. Maandelijks worden er leuke voorleesactiviteiten georganiseerd voor kinderen van 4 tot 6 jaar en 6 tot 8 jaar. Iedere maand is er een nieuw thema en een doe-activiteit. Jonge kinderen genieten van verhalen en tijdens Voorleespret bij Theek 5 beleeft je kindje iedere keer een nieuw avontuur!

Voorleespret 0-4
Vanaf 7 september lezen we wekelijks voor aan kinderen van 0-4 jaar van 10.30 uur tot 11.00 uur. Samen lezen we een leuk verhaal en zingen we samen wat liedjes.

Mini-Theek
De laatste woensdag van de maand is er een speciale activiteit voor 0-4 jaar: de Mini-Theek. Tijdens deze informatie- en belevingsbijeenkomst staat opvoeding, taal en beleving centraal. Schrijf je hiervoor in via de website voor de Mini-Theek Special. Let op! Tijdens deze speciale activiteit zijn er soms beperkte plaatsen.

Voorleespret 6-8 jaar en 4-6 jaar
Op de tweede woensdag van de maand kunnen kinderen in de middag van 14.45 tot 16.00 uur aansluiten bij Voorleespret 6-8 jaar. Op de derde woensdag van de maand zijn kinderen van 4-6 jaar van harte welkom van 15.00 tot 16.00 uur. Kom luisteren naar de mooiste verhalen en ontdek de wereld van bijzondere boeken. Na het voorlezen gaan we knutselen of is er een andere doe-activiteit. Kijk voor de thema’s op de website.

Aanmelden
Vanwege beperkte ruimte is aanmelden noodzakelijk bij Voorleespret 4-6 en 6-8 jaar.. Meld je kind(eren) gratis aan voor de activiteiten via de website: www.theek5.nl/activiteiten. Je kunt je kind ook aanmelden in de bibliotheek. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op de website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen