Drukbezochte decorroute Zomerspelen

Het was een drukke dag vandaag in Dongen. De derde etappe van de Ronde van Spanje passeerde aan het begin van de middag Dongens grondgebied en eerder op de dag namen veel Dongenaren een kijkje  bij de decors die deze week gebruikt gaan worden bij de verschillende groepen van de Zomerspelen.

De hele werkweek hebben vrijwilligers hard gewerkt aan de decors en vele Dongenaren kwamen tijdens deze zonovergoten ochtend het resultaat van al deze inspanningen bekijken. Het was overal gezellig druk en de oooh’s en aaah’s waren niet van de lucht. Het publiek, waaronder natuurlijk veel kinderen, genoot zichtbaar van alle prachtige decors. Een ochtend vol voorpret!

Bekijk hier de decorroute aflevering van Zomerspelen TV

Ook dit jaar was er weer de stempelkaart waarop bij iedere locatie een stempel geplaatst werd. Een volle kaart leverde een traktatie op. Natuurlijk was dongen.nieuws.nl er ook bij. Bekijk de foto’s van de decors van de poppenkast van groep 1-2 Noorderpoort, de racers van groep Heilig Kart, de spionnen van groep 3/4. het mysterie van Jammerdan (groep 5/6) en Indiana Jones (groep 7/8). Bekijk de foto’s in de fotoserie bovenaan dit artikel.

Foto’s: Fleur van Kerkhof

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen