Leerlingen Westerkim op bezoek in Beekse Bergen

Foto:

Op OBS Westerkim wordt binnen het Dalton onderwijs thematisch gewerkt. De periode voor de meivakantie is er door de onderbouw gewerkt binnen de thema’s ‘safari’ en ’de dierentuin’.

De leerlingen hebben onderzoek gedaan naar de verschillende soorten (wilde) dieren. De leefomgeving is bestudeerd, er is onderzocht welk voedsel van de dieren eten en er zijn heel veel boeken gelezen en filmpjes bekeken. Ook hadden ze veel creatieve activiteiten: er zijn hokken ontworpen voor de dieren in de dierentuin, leeuwen gevouwen en vogels gemaakt van strijkkralen en veren.De leerlingen hebben van alles over de dieren geleerd, de namen gestempeld en geschreven en nog veel meer.

Na al dat onderzoek kan een uitstapje aan het Safaripark niet ontbreken. De bovenbouw mocht ook gezellig mee in de bus naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Sinds dit schooljaar heeft de school een nieuw logo en deze zijn gedrukt op mooie, nieuwe polo’s. Hierdoor waren alle leerlingen goed zichtbaar en herkenbaar in de dierentuin.
Alle leerlingen, juffen, meesters en ouders hebben genoten van deze fantastische thema afsluiting!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen