Jouw bedrijf in De Gids van Dongen? Het kan nog!

Foto:

De ondernemers van Dongen hebben ontzettend veel te bieden aan de Dongense consument. Winkels, autobedrijven, verzekeraars, bouwbedrijven, kappers, mode, loodgieters, horeca…noem maar op. Maar weet u al deze bedrijven en dat aanbod wel te vinden?

MediaPackhuys, het bedrijf achter de populaire website dongen.nieuws.nl, de glossy 200% DONGEN en de winkel Dongense Dingen vindt het belangrijk dat Dongense ondernemers gevonden kunnen worden en bracht in juni 2020  daarom de eerste editie van De Gids van Dongen uit. Nu, twee jaar later, wordt het tijd voor de tweede editie. Initiatiefnemer Bart van Kerkhof legt uit:  “Het volledige aanbod van wat binnen onze gemeentegrenzen te koop is, vind je terug in DE GIDS VAN DONGEN. Deze Gids in A5 formaat is aantrekkelijk vormgegeven en zal tegen de zomer gratis huis aan huis verspreid worden in de gehele gemeente Dongen. Daarnaast is er de online versie binnen de omgeving van de website dongen.nieuws.nl. En het goede nieuws voor ondernemers is, dat een standaardvermelding in deze gids (bedrijfsnaam, straat, huisnummer en plaats) helemaal gratis is. Voor bedrijven die wat meer op willen vallen in deze GIDS VAN DONGEN zijn er diverse mogelijkheden, al vanaf € 49,00 excl BTW.”

Naast alle bedrijvigheid in ons dorp zijn er nog een aantal zaken te vinden in de GIDS VAN DONGEN, zoals een evenementenkalender, toeristische tips en andere wetenswaardigheden. De tweede editie van de GIDS VAN DONGEN verschijnt rond de zomer van dit jaar. “Op deze manier heeft de Dongense consument een handzaam, overzichtelijk en aantrekkelijk vormgegeven gids waarin alles staat wat Dongen  te bieden heeft. De komende weken zullen alle ondernemers binnen Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart benaderd worden om de mogelijkheden te bespreken.” aldus Bart.

Wil jij er zeker van zijn dat jouw bedrijf wordt vermeld in de GIDS VAN DONGEN dan kun je altijd contact opnemen via [email protected] of telefonisch via 06-36323131.

 

Reacties

Cookieinstellingen