De Cammeleur verruimt de openingstijden

Foto:

In september 2020 zag Stichting DonckHuys zich genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen als gevolg van de coronapandemie en tegenvallers in de exploitatie.

Meest zichtbare maatregel was de sluiting van De Cammeleur op maandagmorgen, vrijdagmorgen en de vrijdagavond. Ook het Grand Café paste haar tijden aan. Gelukkig gaat het nu weer beter, de corona-beperkingen zijn opgeheven en de gemeente Dongen heeft extra subsidie beschikbaar gesteld voor de uitbreiding van de beheercapaciteit. Dankzij die extra capaciteit kunnen de openingstijden weer verruimd worden en daarmee ook de dienstverlening aan bezoekers en huurders.

Met ingang van 4 april is de Cammeleur weer geopend op maandag tot en met vrijdag vanaf 8.30 uur. Vanaf 2 mei komt daar de vrijdagavond bij en is het gebouw op alle doordeweekse dagen geopend tot 23.00 uur. De tijden op zaterdag blijven gelijk, van 9.00 – 17.00 uur en op zondag is De Cammeleur gesloten. Het komt geregeld voor dat De Cammeleur ook buiten deze tijden extra open is voor activiteiten, zoals bij uitvoeringen, evenementen, theater en concerten. De horeca past haar eindtijden altijd aan op de activiteiten.

Bibliotheek Theek 5 hanteert de volgende openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 13.00 uur. Buiten deze tijden is het zelfservice.

Ook het Grand Café opent vanaf 4 april eerder: je bent voortaan vanaf 10.00 uur welkom voor een vers kopje koffie of thee. En tot eind april krijg je tussen 10.00 – 11.00 uur het 2e kopje koffie of thee gratis!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen