Stichting Dongense Jeugdraad krijgt nieuwe voorzitter

Foto:

Zaterdag 12 maart werd met alle vrijwilligers het startschot gegeven voor de voorbereidingen van de 61e Zomerspelen. Na 2 jaar vond deze kick-off weer traditioneel plaats. Alle groepen hebben hun thema gekozen en gaan komende maanden aan de slag met het ontwerpen van de decors, het bedenken van de liedjes en het voorbereiden van de programma’s.

De avond werd geopend met groot nieuws: na vijf mooie en bijzondere jaren stopt Jesse Pfrommer na de Zomerspelen van 2022 als voorzitter van Stichting Dongense Jeugdraad. Hij geeft de voorzittersrol na de 61e Zomerspelen door aan Bram van Vugt (foto links). De in Dongen geboren en getogen Bram is al jaren actief binnen de Jeugdraad. Hij is begonnen bij groep 1-2 Noorderpoort als leiding en dit is ook de groep die Bram vertegenwoordigt in het bestuur van Stichting Dongense Jeugdraad

Jesse; “De afgelopen 12 jaar heb ik zoveel mogen leren en nog belangrijker: zoveel mensen mogen leren kennen. Het heeft mij altijd energie gegeven om iets moois te organiseren voor de kinderen en vrijwilligers tijdens de Zomerspelen, Winterspelen en de intocht van Sinterklaas. De leuke tijd bij de Dongense Jeugdraad is iets bijzonders. Dat zal ik mijn hele leven koesteren. Gelukkig mag ik hier nog een half jaar van genieten, maar na de afsluiting van komende Zomerspelen is het ook tijd voor anderen om dit uniek stukje Dongens erfgoed voort te zetten. Het is fijn om te weten dat Bram in de startblokken staat om het voorzitterschap daarna over te nemen. Mede daardoor heb ik er alle vertrouwen in dat Dongen nog voor een hele lange tijd elke zomer geel blijft kleuren.”

Bram van Vugt kijkt uit naar zijn nieuwe rol: “de evenementen van Stichting Dongense Jeugdraad die wij ieder jaar weer met veel enthousiasme neerzetten, blijven iets speciaals. Je vindt dat alleen in Dongen. Om tijdens deze evenementen iedereen zo te zien genieten geeft mij al jarenlang ontzettend veel energie. Ik ben dan ook vooral trots dat ik na de 61e Zomerspelen voorzitter mag worden van deze mooie stichting. Een plek waar mensen samen komen, plezier maken en iets gaafs neerzetten voor Dongen. Laten we er samen een feest voor velen van maken”, aldus Bram van Vugt.

Samen met alle vrijwilligers zullen Jesse en Bram gaan toewerken naar weer een prachtige Zomerspelen. De Zomerspelen vinden dit jaar plaats van 22 tot en met 26 augustus.

Mocht je je nog niet hebben opgegeven als vrijwilliger, maar wil je toch nog graag helpen? Geef je dan nu alvast op als post (14+)! Dit kan via www.dongensejeugdraad.nl. Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen